T-ordenvejr mod flytteplaner for Dragør Tennis

På By-, Erhvervs- og Planudvalgsmødet den 14. august besluttede et flertal bestående af A, C, O og V at gå videre med flytteplaner for Dragør Tennis til området omkring Hollænderhallen.

“Det er en meget trist beslutning“, skriver Ebbe Kyrø på Facebook og fortsætter sit tordenvejr mod beslutningen:

Ebbe Kyrø (T). Pressefoto

“Tenniskulturen i Dragør har en enestående placering ved det gamle skoleidrætsområde, villakvarteret og byparken. Dragør Kommune er kendetegnet af en relativt tæt bebyggelse ud til grønne åndehuller. En flytning af tennisklubben vil være et klart minus i den kulturhistoriske karakterbog. Og den vil forringe vores vedtagne ønske om at motion indgår i hverdagen – her er den nemlig meget synlig”.

“Flytningen af Dragør Tennis handler om alt andet end tennisklubbens ve og vel. Det handler om boligbyggeri på Engvejsarealet. Og så kan man vælge, om det skal være A’s ønske om almennyttigt byggeri eller C’s ønske om privat byggeri. Udtrykket bliver det samme: beton!”

“I Liste T går vi også ind for boligbyggeri i kommunen. Men vi mener det skal foregå som byfortætning i udvalgte områder. Og i respekt for naboerne, så vi ikke flytter haverne op som terrasser på 1. sal med de indbliksgener, det giver”.

“Sagen om Dragør Tennis – som altså handler om boligbyggeri – skal igennem både BFKU og ØU senere på måneden, så der er tid til at tænke sig om. Tag fat i dine politikere”.

Du kan læse hele sagen her: https://dragoer.dk/…/boerne-fritids-og…/2018-08-15-1700-843/

“Ebbe Kyrø har som Liste T’s repræsentant hele tiden gået ind for den nuværende placering og han mener der er al mulig grund til at råbe vagt i gevær i forhold til den proces, som er sat i gang.

“Lad ikke beton sejre over de grønne åndehuller i vores lille kommune! Der er bedre måder at udvikle på”, afslutter Ebbe Kyrø sin hilsen til borgerne og kollegerne i byrådet. 

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

 
 

Fik du læst?