Høringsmateriale til budgetforslag 2019-2022

Høringsmaterialet med budgetforslag til budget 2019-22, er nu offentliggjort.

Det er ikke politisk besluttet, men alene Dragør Kommunes forvaltnings oplæg til at skabe en økonomi i balance. Dragør Kommunes budget for de næste 4 år bliver først endeligt vedtaget af politikerne på kommunalbestyrelsens møde den 4. oktober.

Da der er tale om et omfangsrigt materiale anbefales det, at starte med læsning af notaterne: Budgetvurdering, Samlenotat om ejendomme, og skemaer vedr. forslag til reduktioner (R-skemaer), forslag vedr. anlæg (A-skemaer) og forslag til driftsudvidelser (D-skemaer).

Se høringsmateriale til budgetforslag 2019-2022

Høringsperiode og borgermøde

Der vil i den skriftlige høringsperiode, fra den 16. august til den 30. august, være mulighed for at afgive konkrete høringssvar. Skriftlige høringssvar skal sendes til e-mail: dragoer@dragoer.dk senest den 30. august kl. 9.00.

Der afholdes borgermøde om budget 2019 den 21. august. Alle borgere i Dragør Kommune inviteres til at deltage. Herunder foreninger, brugerbestyrelser, råd m.v. Borgmester Eik Dahl Bidstrup opfordrer alle til at byde ind i høringsperioden og komme til borgermødet.

Formålet med mødet er en direkte dialog, hvor borgerne får præsenteret rammerne for Dragør Kommunes økonomi. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til og kommentere budgetforslag i høringsmaterialet.
Det betyder, at du ved mødet har lejlighed til at give politikerne gode råd med på vejen om, hvilke budgetforslag, som skal prioriteres eller aflyses,
Til mødet serveres kaffe, te, kage og sodavand.

Tid og sted

Den 21. august kl. 19-21 på Wiedergården, Wiedergården 2.
Parkeringen ved Wiedergården er begrænset, så vi henviser til Vestgrønningen.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?