Laudrup sænkede Dragør

Dragørs 1. senior startede lørdag sæsonen i et tæt opgør mod FC Græsrødderne. På papiret en svær modstander som primært består af tidligere professionelle spillere. Dragør var spilstyrende i en stor del af kampen, men måtte indkassere et 1-3 nederlag på hjemmebanen.

DB skabte en del målchancer, men for få af dem endte bag FC Græsrøddernes målmand i dagens kamp. Foto: DragørNyheder.dk

Dragør gik til pause med 0-2 på tavlen. Ikke et udtryk for spillet på banen, men DB manglede at få skabt chancerne og ikke mindst at få bolden i netmaskerne.

I 2. halvleg skruer DB op for tempoet og sidder godt på spillet. Det bærer frugt og Jamie Carter reducerer til 1-2 og bringer spændingen tilbage i kampen.

Jamie Carter i endnu en målfarlig situation for DB. Foto: DragørNyheder.dk

Desværre for DB skyder Mads Laudrup fra FC Græsrødderne drømmene om en sejr i sænk med en perfekt helflugter, som satte DB målmanden ud af spil. 1-3 og troen på en sejr med 10 minutter tilbage var beskeden. Trods resultatet spillede DB sig til yderligere et par målchancer, men desværre ikke nok til at flytte resultatet på måltavlen.

1-3 scoringen fra Mads Laudrup fik ham til at bryde ud i et højt brøl; “Det har jeg aldrig gjort før! – det var jo helt vildt!” råbte han på banen, inden netmaskerne have lagt sig til ro i DB´s mål.

En tilfreds Mads Laudrup efter kampen. Holdkammeraterne jokede lidt med hans perlekasse som sænkede Dragørs muligheder for en sejr. Foto: DragørNyheder.dk

Efter kampen spurgte vi Mads Laudrup om det virkelig var første gang han lavede sådan en kasse. “Arh, det er vel sket et par gange før, men den ligger vel i top tre her på holdet“, hvortil målmanden hurtigt tilføjede; “Det er vist kun din egen top tre!” til stor morskab for de andre på holdet.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?