Drømmekasse i finalekamp mellem Dragør og FC Nordsjælland

Vild scoring i finalekamp mellem Dragør og FC Nordsjælland er gået viralt på nettet. Dragørs U11 havde spillet sig i finalen i den stærk besatte Jægersborg Cup i weekenden 18-19 august hvor de mødte FC Nordsjællands U11 og var dermed på nærmeste hold, vidner til det spektakulære mål fra den kun ti-årige FC Nordsjælland spiller Romeo Meyer.

Se drømmemålet nedenfor:

Verdens hurtigste fødder
Udover at spille i FC Nordsjælland, så træner Romeo Meyer også på den tidligere Superliga-angriber Rajko Lekic’s Målakademi, og Lekic, der har en fortid i klubber som Silkeborg, OB og Esbjerg, har da også kun positive ord tilovers for den unge spiller, skriver Ekstra Bladet i dag.

Det er helt sort at få tanken der. Det er jo sådan en finte, hvor man beder sin lillesøster om at stille sig op, så man kan lave den på hende, griner han og understreger, at Romeo Meyer trods et højt niveau fortsat har langt til professionel fodbold, siger rajko Lekic til ekstrabladet

Romeo Meyer og resten af U11-holdet vandt finalen temmelig klart: 7-0.

Selvom det blev til et stort finale nederlag havde Dragør spillet en flot turnering og givet FCN kamp til stregen i en tidligere puljekamp. På trænerbænken for Dragør sad Michael Busk.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?