Drømmekasse i finalekamp mellem Dragør og FC Nordsjælland

Vild scoring i finalekamp mellem Dragør og FC Nordsjælland er gået viralt på nettet. Dragørs U11 havde spillet sig i finalen i den stærk besatte Jægersborg Cup i weekenden 18-19 august hvor de mødte FC Nordsjællands U11 og var dermed på nærmeste hold, vidner til det spektakulære mål fra den kun ti-årige FC Nordsjælland spiller Romeo Meyer.

Se drømmemålet nedenfor:

Verdens hurtigste fødder
Udover at spille i FC Nordsjælland, så træner Romeo Meyer også på den tidligere Superliga-angriber Rajko Lekic’s Målakademi, og Lekic, der har en fortid i klubber som Silkeborg, OB og Esbjerg, har da også kun positive ord tilovers for den unge spiller, skriver Ekstra Bladet i dag.

Det er helt sort at få tanken der. Det er jo sådan en finte, hvor man beder sin lillesøster om at stille sig op, så man kan lave den på hende, griner han og understreger, at Romeo Meyer trods et højt niveau fortsat har langt til professionel fodbold, siger rajko Lekic til ekstrabladet

Romeo Meyer og resten af U11-holdet vandt finalen temmelig klart: 7-0.

Selvom det blev til et stort finale nederlag havde Dragør spillet en flot turnering og givet FCN kamp til stregen i en tidligere puljekamp. På trænerbænken for Dragør sad Michael Busk.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

100 år med gratis tandpleje

Børne- og ungdomstandplejen i København fylder 100 år og ifølge hovedstadens overtandlæge er der sket en kæmpe udvikling indenfor tandplejen siden 1923. Københavns kommune driver

Læs mere »