Cykling uden alder vinder årets initiativpris

Der var stor glæde i Sildens Dags telt, da årets initiativpris på 25.000 gik til de cyklende entusiaster.

Vinder af årets initiativpris, Cykling uden alder
Vinder af årets initiativpris, Cykling uden alder

For andet år i træk var Sildens Dags telt på havnen i Dragør ramme om årets Frivillig Fredag i Dragør. Foreninger og ildsjæle var mødt talstærkt op, og efter to timers spækket program, kunne borgmester Eik Dahl Bidstrup gå på scenen og afsløre dagens højdepunkt, vinderen af Dragør Kommunes Initiativpris 2018. Ud over æren består prisen af en kontant belønning på 25.000 kr., sponseret af Danske Banks Tårnby-afdeling.

Feltet af nominerede var i lighed med tidligere år stærkt, men Cykling uden alder kunne alligevel samle nomineringskomitéen, som lagde stor vægt på det fællesskab på tværs af generationer, som Cykling uden alder skaber. Det var heller ikke nogen hemmelighed, at Cykling uden alder sagtens kan bruge en ekstra cykel, og således kan initiativprisen være med til at skabe endnu mere fundament for cykelture med de ældre.

Foreningen håber nu på at kunne tiltrække endnu flere engagerede piloter til cyklerne, og mon ikke synet af glade mennesker på ladcykler nu bliver endnu mere udbredt i Dragør.

[Best_Wordpress_Gallery id=”52″ gal_title=”Cykling uden alder”]

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Læs mere »