Dragør BK 1. senior fik fyldt pointtavlen

Endelig fik Dragørs 1. senior fyldt pointtavlen i lørdagens kamp mod BK Hellas som var tredje kamp i sæsonen. De to første kampe gik ikke DBs vej, og endte med to nederlag. Første kamp mod FC Græsrødderne, som vandt 3-1 (DB-målscorer Jamie Carter), selvom DB havde spilovertag i det meste af kampen. Men FC Græsrødderne, var kyniske i deres afslutninger. Udekampen mod Sunred Beach endte med et nederlag på 1-0, igen med spil overvægt i DB favør.

https://www.facebook.com/184997198232701/videos/331684857567541/

Dragør BK – BK Hellas 3-0

Kampreferat af Henrik Rosschou, Dragør Boldklub

Hellas havde modsat DB vundet deres to første kampe, og kom til DB som favorit. Men, Hellas var ikke mødt fuldtalligt op, og var kun 12 mand i truppen. DB fik en god start på kampen, og fik fra start lagt spillet op på Hellas bane. Efter kun fem minutter ser en Hellas spiller det gule kort, og må ud på sidelinjen, i 10 minutter. Det gjorde det nemmere for DB at kontrollere kampen.

1-0 målet faldt efter 16 minutter, på scoring af Ole Jensen. Ole spilles ind i Hellas målfelt, og kommer helt ned til baglinjen. For tæt, nej Ole når lige at dreje sig selv og bold rundt om stolpen, og ”putter” bolden ind over stregen.

Kort efter er DB tæt på scoring igen, men der dømmes offside. Hellas er presset helt i bund, og DB spiller kun på deres banehalvdel. Men, det kniber med direkte afslutninger. Kristoffer Enoch får en stor mulighed og kommer til en oplagt afslutning, men tackles rent i skudøjeblikket. Godt spil af Hellas forsvarsspiller.

Efter ca. 31 minutter appellerer Hellas for straffespark. En Hellas spiller kommer fri i DBs målfelt, men Asger Bastrup og Peter Ursin neutraliserer angriberen, uden brug af ulovligheder.

DB fortsætter det dominerende spil, og efter ca. 32 minutter er Frederik Frost tæt på at gøre stillingen til 2-0. I 36. minut ser vi kampens højdepunkt. Christian Lundorff! DB har hjørnespark, som sparkes kort. Indlægget sparkes til fjerneste målstolpe, hvor Lundorff, sakse sparker, på mål! Desværre går bolden forbi Hellas målet, til målspark.

DB bringer sig foran 2-0, igen på mål af Ole Jensen, to minutter før pausen. Ole, søger ind i Hellas målfelt, kæmper sig til bolden, og nærmest ude af balance, formår Ole at spille bolden ind i mål.

Hellas kom ud til anden halvleg, men lidt mere gejst. De forsøgte at presse DB tilbage, og det lykkedes det første kvarter, på må og få. En situation efter ca. 59 minutter må DB tage på deres skuldre er et frispark, som ender med et hjørnespark til Hellas! Hellas er tæt på at score i den situation, men DB slap billigt.

DBs anfører, Jamie Carter (Over 250 kampe) er stadig i fuld vigør. Carter sendes afsted med en Hellas spiller ”på ryggen” og nedlægges på Hellas banehalvdel. Gult kort til Hellas og DB er i overtal igen. Desværre misbruger DB frisparkschancen, skammeligt.

3-0 målet krediteres Frederik Frost. Frost er spillet fri, men havnede alligevel mellem to Helles spillere, og får på forunderlig vis prikket bolden i mål. Hellas målmand, må have haft mareridt, og ude fra så de fleste bolden gå forbi mål.

DB havde overtaget de sidste tyve minutter. Dog blev flere chancer misbrugt, men det skal nok komme.

DB vandt kampen, og fik de tre nødvendige point.

Næste kamp er tirsdag den 4. september kl. 19.30, på udebane i Fælledparken mod Østerbro IF. Derefter udekamp mod CSC på Kløvermarken den 08. september. Kl. 15.00

På Dragør Boldklub 1. seniors vegne,

Henrik Rosschou

Seneste artikler

 

Fik du læst?