Dragør veteraner i vanvittigt mål orgie på Brønshøj stadion!

De gamle kæmper fra Dragørs veteran hold besøgte fredag aften Brønshøj på Tingbjerg stadion – op det blev til et målorgie ud over det sædvanlige og en sejr til Dragørs veteran drenge på hele 17 kasser mod Brønshøjs beskedne 3.

Glade Dragør veteraner i omklædningsrummet efter den spektakulære kamp i Brønshøj. Privatfoto

Dragør kom stærkt fra start med en super effektiv aggressiv angriber duo i Gøddert og Nikolaj Karlsson. Det siges at den omskolede, tidligere top angriber, Jørn Aarup og Jakob Flindt sikrede forsvaret totalt. En kamp der kun gik én vej – mod Brønshøjs netmasker.

Jeg ved hvad en angriber tænker som tidligere topscorer, så det er nemt at stoppe dem”, siger Jørn Aarup.

Målstatistik:

Nikolaj Karlsson: 8 mål, Paul Pottel: 3 mål, Bryan Gøddert: 3 mål, Jakob Hansen: 2 mål,  Glenn Dahlstrøm: 1 mål

Det viser bare man bliver aldrig for gammel til at skabe en succes på banen:-) Brønshøj takkede ydmygt for en fodbold lektion fra Dragørs veteraner.

Jørn Aarup med armene i vejret og et velfortjent smil. Privatfoto

Fedt at spille i Dragør Boldklub med fantastiske venner, siger Jørn Aarup, én af Dragørs veteraner. Sidder du hjemme og tænker skal jeg spille bold – så kom op og vær med. Der er træning hver torsdag.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?