Pæresorbet med chokoladesauce

Så inviterer Ugens madtip endnu en gang på dessert, der tager udgangspunkt i årstiden råvarer. I denne uge er det de skønne danske pærer, som lige nu er rigtig saftige og fulde af smag.

Lad dine pærer ligge ved stuetemperatur i et par dage, indtil de er godt modne. Jo mere modne pærerne er, jo bedre smager sorbetisen. Det kræver en lille arbejdsindsats med at skrælle og skære pærerne ud, inden de fryses, men til gengæld er smagsoplevelsen og nydelsen stor, når du på fem minutter kan lave is, når lysten melder sig.

Du behøver ikke ismaskine for at trylle en god pæresorbet frem, men en blender er et must.

Pæreisen er lækker cremet og sød, og det er HELT uden at bruge mælkeprodukter og sukker.

Du skal kun bruge ganske få ingredienser for at kunne servere pæresorbet med chokoladesauce, og opskriften er simpel og lige til. Tjek opskriften ud og se, hvor nemt det er – måske skal den stå på hjemmelavet pæresorbet hjemme hos dig i weekenden?

Tryk på billedet for at få opskriften.

Rigtig god fornøjelse med isen.

Er du interesseret i at få inspiration i dit nyhedsfeed på Facebook flere gange om ugen, er du velkommen til “at synes godt om” her:

Klik på ikonet for at komme til Facebook siden “Det handler mest om mad”

Du kan også tjekke de mange opskrifter ud på madbloggen www.dethandlermestommad.dk

Du ønskes en god uge med masser af madglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?