Offentligt møde om fremtiden for Pinseskoven

Indbydelse til offentligt møde – hør om fremtiden for Pinseskoven i Naturpark Amager, som er udpeget til urørt skov

Naturstyrelsen indbyder til et offentligt møde, hvor styrelsen vil orientere om, hvilke ændringer det vil medføre, at Pinseskoven er udpeget til at blive urørt skov.

”Pinseskoven kom flyvende hertil som frø fra Sverige, hvor den etablerede sig på det nye inddæmmede stykke af Amager for 70 år siden. Udpegning som urørt skov betyder, at besøgende også i fremtiden kan opleve den vilde natur og nyde friluftslivet”, fortæller Skovrider Hans Henrik Christensen fra Naturstyrelsen.

Skove er udpeget til at skulle blive ”urørt” skov for at sikre og forbedre biodiversiteten. Formålet med mødet er at informere om vilkår og fremtid for den store birkeskov.

Mødetid: Fredag den 5. oktober 2018 kl. 17.00 – kl. 18.30

Mødested: Port ind til Kalvebod Fælled i vestlig ende af Frieslandsvej, 2770 Tårnby.

Mødet vil finde sted som en skovtur/ekskursion til fods ledet af skovfoged Sven Norup og ventes at vare 1,5 timer.

I alt udlægges der over de kommende 50 år 13.800 hektar i 45 forskellige skove i det meste af Danmark. Det er Naturpakken fra 2016, som nu mere end fordobler arealet af urørt og anden biodiversitetsskov på statens arealer til 22.800 hektar.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om mødet kan fås ved henvendelse til Sven Norup Naturstyrelsen på tlf. 23730261 eller mail snj@nst.dk 

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?