Trafikken omlægges ved D. B. Dirchsens Alle

HOFOR i gang med at renovere og omlægge nogle vand- og spildevands-ledninger på D. B. Dirchsens Alle. Det betyder desværre, at vejen spærres for gennemkørsel mellem Kirkevej og Bøgeengen.

Hvornår graves der?

Arbejdet går i gang mandag den 24. september 2018 og forventes at være færdigt i udgangen af februar 2019. Der arbejdes i dagtimerne, og her vil man kunne opleve støj fra maskinerne.

Trafikken omlægges

  • Den sydlige del af D.B. Dirchsens Alle: Der vil blive spærret for ind- og udkørsel ad Kirkevej. Der åbnes for ind- og udkørsel ad Ndr. Dragørvej
  •  Den nordlige del af D.B. Dirchsens Alle: Der vil blive spærret for ind- og udkørsel ad Ndr. Dragørvej. Ind- og udkørsel sker ad Kystvejen.
  • Fra Tjørneengen vil der være en passage igennem arbejdsområdet og ud mod Kirkevej.
  • Der vil være adgang til Butikstorvet og Roseengen ad Kirkevej.

Kort over trafikomlægningen.

Arbejdet er nødvendigt

HOFOR håber på forståelse for, at arbejdet er nødvendigt og med til at sikre, at der kan leveres vand og aflede regnvand og spildevand på en forsvarlig og miljøvenlig måde.

Det er entreprenørfirmaet M. J. Eriksson, der udfører arbejdet for HOFOR. M.J. Eriksson vil ikke køre de tunge køretøjer på skolevejen Ndr. Dragørvej mellem kl: 7.30 og 8.15.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til arbejdet, er du meget velkommen til at kontakte HOFOR på telefon: 33 95 33 95 og spørge efter Jan Kiel.

Se også

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Læs mere »