Har du et yndlingssted i Naturpark Amager?

Har du et hemmeligt sted, et stille sted, et vildt sted, et fælles sted, et spændende sted eller bare et helt særligt sted, hvor du nyder at tilbringe din tid i Naturpark Amager? Så har vi brug for din hjælp.

Foto af badebro i sø

Find de gode steder

Vi vil nemlig finde frem til de steder i Naturpark Amager, som fortjener en særlig opmærksomhed og medtænke dem ind som spots i en større kortlægning af naturrige oplevelsesruter og stisystemer i Naturpark Amager. Formålet er at gøre Naturpark Amager mere overskuelig i form af temalagte ruter med fokus på forskellige udfoldelsesmuligheder i form af cykling, vandreture, steder med mindfullness m.v.

Ruter med enestående naturoplevelser

På længere sigt håber vi på at få skabt et rummeligt rutesystem i Naturpark Amager. Ruterne skal inspirere besøgende til at udforske det 3500 hektar store område på egen hånd, få enestående naturoplevelser og kendskab til de særlige steder. Derfor arrangerer partnerne bag Amager Naturpark en kampagne på Facebook, hvor det er op til besøgende at udpege ”Mit Yndlingssted i Naturpark Amager”.

Sådan deltager du

  • Tag et billede med af et fysisk eksisterende sted i Naturpark Amager og kommentér hvorfor dette sted er ”dit yndlingssted”
  • Optag en video med dig selv på. Forklar på videoen, hvorfor lige netop dette sted er dit yndlingssted

Billeder + tekst eller video lægges op i begivenheden Mit yndlingssted i Naturpark Amager.

Frist – inden 1. november

Den 1. november 2018 gennemgår vi de indkomne forslag, og give de bedste beskrivelser en særlig plads i vores ruteplanlægning og en markering i form at et manifest. Deltagerne vil få direkte besked om brugen heraf.
God fornøjelse!

Partnerne bag Naturpark Amager

Projektet er et samarbejde mellem Dragør, Tårnby, Københavns Kommune og Naturstyrelsen.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?