Med justeringer er der i Dragør Kommune indgået nyt budgetforlig

Forud for kommunalbestyrelsesmødet i aften den 04.oktober, har Socialdemokratiet, Venstre og Dansk Folkeparti indgået en ny aftale.

Forud for kommunalbestyrelsesmødet i aften den 04.oktober, har Socialdemokratiet, Venstre og Dansk Folkeparti indgået en ny aftale, som indeholder justeringer til det budgetforlig, som blev indgået i sidste uge. Justeringerne er særligt sket på baggrund af den seneste uges dialog med borgere m.fl., og har til formål bedre at imødekomme kommunens aktuelle udfordringer, men fortsat også at indeholde visioner for Dragørs udvikling.

Godkendes den 4. oktober

Budgetforliget skal godkendes i kommunalbestyrelsen den 4. oktober 2018. Budgetaftalen og afstemningsbilaget kan læses nedenfor.

Yderligere information

Eik Dahl Bidstrup, Venstre, mobil: 30101078
Allan Holst, Socialdemokratiet, mobil 22800083
Morten Dreyer, Dansk Folkeparti, mobil: 30101081

Budgetaftale AOV 2019-2022

Afstemningsbilag 2019-2022

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?