Vi har modtaget: Åbent brev til mine kollegaer

Vi har modtaget:


Kære kommunalbestyrelseskollegaer,

På kommunalbestyrelsesmødet d. 4/10-18 blev et budget stemt igennem. Jeg må sige, at jeg er i chok stadigvæk. Jeg havde sådan håbet på, at nogle ville gøre det rigtige og trække nødbremsen. Men det er ikke for sent endnu. Lad os samles om et nyt bredt budget forlig hvor vi i fællesskab viser borgerne i Dragør at vi kan få kassen til at stemme uden at skabe vidtrækkende – og uoprettelige skader i kernevelfærden.

Jeg er dybt bekymret for vores børn og det fantastiske personale, der hver dag lægger deres sjæl i at være sammen med vores børn.

Jeg er dybt bekymret over, at I sammenlægger SFOér og fjerner ledere i det omfang, I gør.

Jeg synes, at det er så trist, at vi lukker ned for institutioner, der har ånd og traditioner, – udviser omsorg, – og som ikke mindst har en ubøjelig vilje til at gøre alt for vores børn. Institutioner som gennem årene har vist en fantastisk evne til at favne børn med særlige behov. For Sølysts vedkommende en institution i børnenes nærområde – en institution men en helt særlig lokal forankring.

Det er ikke lønnen, der gør, at vi arbejder som pædagoger og lærere. Det er samværet med børnene. Det er når vi mærker at, vi gør en forskel. Der er derfor elsker vi vores job.

Det er som om at det allerede er glemt hvordan strukturen med én leder / to matrikler fungerede i relation til Dragør Skole Syd og Dragør Skole Nord. Jeg må sige at jeg fra min plads på første parket midt var vidne til at det ikke fungerede overhovedet.

Jeg kan ikke forstå hvorfor den planlagte ledelsesstruktur på SFO-området skulle få et andet outcome?

Vi har brug for nærledelse- ikke satellitledelse.

Det er svært at være uenig i at, at nyttehaver, almene boliger og psykologisk hjælp til unge er gode initiativer. Men flødeskum er bare ikke ok, når man sulter. Skulle vi ikke tage og gøre børn, forældre og personale glade i stedet for kede af det? Der skal så lidt til.

Jeg kan også godt forstå folk i Dragør får politikerlede. Vi bruger 800.000 på os selv i et nyt stående udvalg, hvor pengene kunne være brugt til ikke at lukke institutioner. Lad os gå ned i vederlag, fjerne et udvalg og vise at vi går forrest i kampen om, at få vores by på fode igen.

Er det ikke vores job at samarbejde på tværs af partierne til fordel for Dragørs borgere? Skal forældrene ikke kunne give deres børn tryghed og lade dem vide, at man kan stole på dem, der sidder med magten.

Er dette virkelig det Dragør vi ønsker? Et Dragør hvor kernevelfærden står forrest på skafottet?

Kom nu:

Vi har stadig frem til d. 15/10-18 til at ændre beslutningen. Lad os få budgetforhandlingerne op igen.

Mange håbefulde hilsner,

Ann Harnek – medlem af Liste-T


Seneste artikler

 

Fik du læst?