Sprøde jordskokkechips

Ikke alle jordskokkerne behøver at havne i suppegryden. De små sunde knolde kan også tilberedes som sprøde chips. Du kan vælge at friturestege jordskokkerne i gryde og bruge en masse “dårlig” olie, men du kan også prøve at tilberede dem i ovnen med langt mindre olie og i stedet anvende en olie af god kvalitet.

Tryk på billedet for at få den nemme opskrift på sprøde jordskokkechips.

Sprøde jordskokkechips kan serveres før middagen sammen med et glas bobler. Jordskokkechips går også godt sammen med grøntsagsstænger og en lækker fetadip eller som tilbehør til aftensmaden. Eller hvad med at serveres sprøde jordskokkechips som pynt og det sprøde element ovenpå en hjemmelavet cremet jordskokkesuppe?

Efteråret er årstiden, hvor vi kan nyde godt af alle de skønne rodfrugter, og den familie hører jordskokkerne til. Jordskokker kan også spises rå f.eks. i salater og har en lidt nøddeagtigt smag. Brug f.eks. en stiv børste til at rense de små bæster. Det kan lette arbejdet en smule.

Svinemørbrød på spyd, bagte pærer, jordskokkechips og fetadip

Du er velkommen til at besøge hjemmesiden www.dethandlermestommad, hvor du blandt meget andet finder opskrifterne på fetadip, bagte pærer og svinemørbrad på spyd.

Trykker du “synes godt om” på facebook, vil du i dit nyhedsfeed få inspiration til mad, der tager udgangspunkt i sæsonens råvarer flere gange om ugen.

Du ønskes en rigtig god uge med masser af madglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?