Legater til fordel for ældre og invalide borgere kan søges nu

“Leisa Neel Walløe Johansens Mindelegat” og “Blomsterhandler Peter P. Bøge Andersen og hustru Ingers fond til fordel for ældreaktiviteter og ældreomsorg i Dragør Kommune” kan søges frem til tirsdag den 30. oktober.

Blomsterhandler Peter P. Bøge Andersen og hustru Ingers fond til fordel for ældreaktiviteter og ældreomsorg i Dragør Kommune

Du kan nu søge om legatportioner fra fonden

Formål

Fondens formål er, at udlodde midler til almennyttige formål til fordel for ældreaktiviteter og ældreomsorg i Dragør Kommune. Ansøgninger om støtte til enkeltpersoner kan desværre ikke imødekommes, da de falder uden for legatets formål. Der forventes at være omkring 40.000 kr. til uddeling fra legatet.

Se hvordan du søger Blomsterhandler Peter P. Bøge Andersen og hustru Ingers fond til fordel for ældreaktiviteter og ældreomsorg i Dragør Kommune

Leisa Neel Walløe Johansens Mindelegat

Du kan nu søge om tildeling af legatportioner fra Leisa Neel Walløe Johansens Mindelegat.

Formål

Legatets formål er at yde støtte til en kreds af ældre (der er fyldt 60 år) eller invalide borgere i Dragør Kommune. Ansøgninger om støtte til enkeltpersoner kan desværre ikke imødekommes, da de falder uden for legatets formål. Der forventes at være omkring 40.000 kr. til uddeling fra legatet.

Se hvordan du søger om Leisa Neel Walløe Johansens Mindelegat

Seneste artikler

 

Fik du læst?