3. sejr i træk til Dragørs 1. senior

Dragør Boldklubs 1. senior hev søndag sin 3. sejr i træk hjem. Dragør mødte CBS Sport på Frederiksberg kunstbane i en tidlig søndagskamp kl. 10.

Dragørs træner Lars Randløv havde sat holdet op til endnu en sejr og med to mål scoret af Dragørs Kristoffer “K” Enoch og Frederik Frost kunne holdet køre hjem med godt humør og 3. sejr i træk.

Dragør har to kampe tilbage i serie 1. og hiver de sejr hjem i begge så er det nok til at holdet kan holde vinterpause på 4. pladsen i rækken.

Dragørs sidste hjemmekamp spilles lørdag den 27. oktober kl. 13 mod KFB.

Holdopstilling i weekendens kamp mod  CBS Sport (venstre i kolonnen):

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?