Bæredygtigt topmoderne kontorbyggeri skyder op på A.P. Møllers Allé i Dragør

Skal din virksomhed udvikle sig i et kontormiljø, der både har fokus på lækkert design, komfort og højkvalificeret bæredygtighed? FRAMEHOUSE danner den perfekte ramme om dit arbejdsliv.

Kom til rejsegilde fredag d. 2. november kl. 12 og få en fornemmelse af fremtidens kontorplads.

Massive trækonstruktioner tårner sig op. De danner den fysiske ramme om et visionært, unikt kontorbyggeri, tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects, en af Skandinaviens mest prisvindende arkitektvirksomheder, der blandt andet står bag Den Sorte Diamant, Nykredits domicil og mange andre bygninger verden over.

Tænk råt industrilook kombineret med dansk design og lyse rum med masser af luft omkring dig og dine medarbejdere. New Nordic når det er bedst, og sunde naturlige materialer, der fremmer et godt indeklima. Bygningen er apteret af det danske designbrand Vipp. Som lejer har du også mulighed for at køre med GreenMobility, hvis el-delebiler står til rådighed på hotspots lige uden for døren.

FRAMEHOUSE er navnet på det 1810 kvadratmeter store byggeri, der helt ned til mindste detalje er designet til at udgøre den bedst mulige ramme for et godt arbejdsliv.  Bag FRAMEHOUSE står KAJ OVE MADSEN A/S København (KOM-KBH), og for administrerende direktør Martin Kvist-Madsen er det bæredygtige projekt, virkeliggørelsen af en drøm. FRAMEHOUSE bliver CO2- neutralt og stort set energimæssigt selvforsynende:

“Jeg er ikke i tvivl om, at bæredygtigt byggeri er fremtiden, ikke bare fra et miljømæssigt perspektiv, men også økonomisk, fordi udgifterne kan holdes nede, når man er selvforsynende,” understreger Martin Kvist-Madsen og tilføjer, at processen med at opføre FRAMEHOUSE har været som, når to plus to pludselig giver fem:

“Vi havde et ønske om at skabe et bæredygtigt hus, men med Schmidt Hammer Lassen Architects og Arne Elkjær A/S som rådgivende ingeniør er vi, både hvad angår komfort og den grønne profil, nået længere, end jeg havde turdet håbe på.”

Også for Michael Due, administrerende direktør hos Arne Elkjær A/S, har FRAMEHOUSE været en særligt interessant opgave.

“Byggebranchen i Danmark har i mange år været præget af beton, som er et ret energi- og ressourcekrævende materiale. Træ kan noget helt andet. Det giver et roligt og afbalanceret indeklima. Jeg er overbevist om, at byggerier som dette vil være toneangivende for fremtiden.”

Fakta om FRAMEHOUSE

1810 kvadratmeter kontorplads til udlejning fra 1. marts 2019. Lejemål fra 25 kvadratmeter. Konkurrencedygtige priser og lave driftsomkostninger. Adgang til mødelokaler med nyeste udstyr. Gratis parkering samt GreenMobility hotspots. Beliggende på A.P. Møllers Allé 43B. 12 minutter fra Københavns Lufthavn med bus. 7 minutter fra motorvejen. Screenet til en DGNB-certificering i kategorien GULD. Læs mere på www.kom-kbh.dk   

Udlejning sker via Lintrup & Norgart A/S, henvendelse på tel.: +45 70 23 63 30.
Besøg deres hjemmeside her: Lintrup & Norgart