Ridende Politi i Dragør

Københavns Politi har flere gange sendt patruljer fra Sjælland til Dragør. Man har kigget lidt på langtidsparkerede biler hist og pist.

Nu har man udvidet patruljerne. Da kørsel med patruljekøretøjer i den Den ældre Bydel ikke er velset, har man nu ændret strategi og det genopståede “Ridende Politi” patruljerer nu igen Dragør.

Det Ridende Politi observeret i Von Ostensgade mandag den 5. november 2018 kl. 14. Foto: Dines Bogø

Politiets Rytterisektionen blev nedlagt i 2012 i forbindelse med en sparerunde. På finansloven for 2018 er der afsat otte millioner kroner til en genetablering. Fra 2019 stiger beløbet til 10 millioner kroner årligt.

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

 
 

Fik du læst?

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

Læs mere »