Dragør repræsenteret ved VM i karate i Madrid

Frederikke Bjerring nåede til 4. runde i kata ved VM i Madrid.

Foto : Dansk Karate Forbund

“Jeg er meget tilfreds med i dag”, fortæller en ydmyg Frederikke efter at have nået rekord langt. Frederikke var ramt af sygdom i nat, men fandt gejsten frem.

Frederikke skriver på sin Facebook side :

“Afslutter Senior VM med 3 vundne kampe. Henholdsvis Algeriet, Azerbaijan og Australien, men må se mig slået af en dygtig modstander fra Tjekkiet 1-4.”

“Jeg er utrolig glad for resultatet, og glæder mig allerede til næste mesterskab, hvor Senior EM venter i marts måned!”

“Et stort tak skal det lyde til resten af det danske landshold, trænerteamet, min familie og ikke mindst min Sensei, Tejs Damkjær Ravnsbæk Larsen.”

Frederikke er fast tilkyttet Itosu-Kai Karate i Dragør.

Foto : Bo Godthjælp Petersen – Godthjælp Sport Photography

Resultatet af Frederikkes 4 kampe blev :
Danmark – Algeriet 5-0
Danmark – Azerbaijan 3-2
Danmark – Australien 3-2
Danmark – Tjekkiet 1-4

Foto : Charlotte Bjerring

Hvad er Kata
Kata er den ældste form for karatetræning. En kata er kamp mod flere usynlige modstandere. Kataen er en serie af teknikker, der udføres i en bestemt rækkefølge, der stiller store krav til teknik, koordination, balance, timing og koncentration. Træning af kata er en meget vigtig del af karate. De første kata er relativ korte og simple, men senere bliver de længere og mere avancerede.

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

 
 

Fik du læst?

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

Læs mere »