Rejsegilde for ny svømmehal

Byggeriet af Dragør Kommunes nye svømmehal er nu så langt, at vægge og tagkonstruktion er på plads. Det blev fejret på byggepladsen ved et rejsegilde torsdag den 15. november 2018.

Kommende 25m bassin

Går efter planen

Der har været bump på vejen i byggeprocessen i form af en olieforurening i det ene hjørne af byggeriet. Men efter, at den er ryddet op og inddæmmet, skrider byggeriet planmæssigt frem. Og de første gæster i svømmehallen forventes at kunne dyppe tæerne i det klare blå vand omkring sommer næste år.

Som kommunens borgmester holdt Eik Dahl Bidstrup tale og takkede blandt andet entreprenøren J. S. Sten & Stål A/S og håndværkerne for deres foreløbige indsats:

”Vi håber på en fortsat god byggeproces og ser frem til, at Hollænderhallen og den nye svømmehal står færdig som et moderne og indbydende hele – fuld af aktivitet til glæde for både borgere og foreninger.”

Fakta om den nye svømmehal

I den nye svømmehal bliver der rig mulighed for at boltre sig, motionere og nyde velværen.

Den færdige svømmehal vil rumme et 25 meter-bassin med vipper på 1 og 3 meter. Her vil det være muligt at gennemføre fremtidige såkaldte kortbane svømmekonkurrencer.

Der vil også være et 80 kvadratmeter øvebassin og et mindre rum med et varmtvandsbassin på 50 kvadratmeter.

Og nedenunder det alt sammen er bygningen forsynet med en kælder til teknikken og anlæg til vandbehandling.

Svømmehallen har en anlægsbevilling på 65 millioner kroner.

[Best_Wordpress_Gallery id=”58″ gal_title=”Svømmehal rejsegilde”]

Foto

Navne på personer på gruppebillede: Fra venstre Jakob Skriver, partner i J.S. Sten & Stål A/S, Jens Waring Lykkez, partner i J.S. Sten & Stål A/S, Eik Dahl Bidstrup, borgmester, Dragør Kommune og Peter Wegge, arkitekt og rådgiver for entreprenøren

Seneste artikler

 

Fik du læst?