Black Friday: Dragør går i sort

Fredag den 23. november er dagen hvor Dragør går i sort og sammen med resten verden trækker vi i spenderbukserne og går på jagt efter procenter og helst mange af dem!

Danskerne har taget Black Friday til sig som en sulten hundehvalp gør med et stykke medister. Black Friday rammer lige ind i danskernes købelyste hjerter og er en gigantisk tyvstart på julehandlen. Det er årets suverænt største handelsdag og sidste år brændte vi danskere over 2,1 miliarder kroner af på Black Friday.

Dragør er med på løjerne. Forretningerne er nysynet, hylderne bugner med varer, kasseapparaterne spinder og butiksindehaverne er klar til en af årets helt store handelsdage.

Men Black Friday handler ikke kun om procenter. Det handler i lige så høj grad om fællesskaber og kan man spare en skilling samtidig, så bliver det ikke meget bedre.

Støt de lokale butikker på fredag og tyvstart julehandlen med et kæmpe brag!

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »