Volleydag i Hollænderhallen

Dragør Kommunes skoler har forskellige kommunale idrætsdage i løbet af skoleåret. 4. klasserne dyster i håndbold, 6. klasserne i basket, 7. klasserne i atletik og 8. klasserne i volley. Der er flere sportsgrene på tapetet næste år, oplyser arrangør Casper Kvist i en meddelelse til DragørNyheder.dk. Torsdag stod den på volley.

Foto: Casper Kvist

Kommunalt Volleystævne

Torsdag den 22. november blev der afholdt kommunalt volleystævne for alle 8. klasser i kommunen. Hollænderhallen dannede rammen om mange spændende kampe, og der blev vist spil af høj klasse – til tider, meddeler Casper Kvist og fortsætter;

Mellem kampene blev der hygget og lavet skæg med kammeraterne fra de andre skoler.

På drengesiden blev der spillet i to puljer a fire hold med efterfølgende slutspil, og på pigesiden var det alle mod alle.

Drengenes finale sendte tanker tilbage til 1992, da det danske fodboldlandshold vandt EM uden at have trænet. Drengefinalen stod mellem 8E fra Nord og 8B fra Syd. Efter en drabelig affære, som i ordinær tid sluttede 23-23 faldt finalebolden ud til Syds fordel, og så brød jublen løs.

Foto: Casper Kvist

På pigesiden blev det også til et hav af spændende kampe med flot volley. Frem til de sidste kampe var der spænding om, hvem der skulle løfte pokalen. Da point og målscore blev talt op, var det dog pigerne fra 8B på Store Magleby, der havde gjort rent bord med en plusscore på 93.

Foto: Casper Kvist

Casper Kvist sender også en tak til personalet i Hollænderhallen for venlig assistance samt Sven Ole Rosenkilde, som sørgede for lækker mad og lidt at drikke til de unge mennesker.

 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?