Facebook annoncering: Hvor meget gør du ud af det?

Sidder du i en virksomhed der godt vil have knivskarpe kompetencer indenfor Facebook annoncering, så har du muligheden for at deltage på et kursus arrangeret af Gutfelt Media.

Rasmus Gutfelt fra Gutfelt Media er klar med et kursus som gør dig klar til markedsføring på de sociale medier. Foto: Gutfelt Media

Gutfelt Media inviterer 15 deltagere fra lokalsamfundet til et kursus i Facebook annoncering, hvor de vil gennemgå de mest grundlæggende og nødvendige værktøjer, for at få succes med paid social (annoncering på de sociale medier).

– Det er vist ingen hemmelighed længere, at hele marketingsverdenen er trukket fra de gamle grå aviser og hen på de digitale platforme. Det er derfor vigtigt ikke at overse de muligheder der er i, at få en rød tråd igennem ens digitale forretning og at kunne få forbrugeren ledt igennem købsprocessen ved tillidsopbygning og annoncer der er skræddersyet til hver enkel bruger, siger Rasmus Gutfelt og fortsætter;

– Hos Gutfelt Media har vi hjulpet en bred skare af forskellige virksomheder. Lige fra store internationale virksomheder, til start ups og små lokale butikker. Vi har brugt en masse tid på at lære Facebooks mekanismer, som vi nu har fået på rygraden, og er klar til at give nogle af disse guldkorn videre, til hvordan vi f.eks. får ROAS (Return On Ad Spend) på 30x og over. Se videopræsentationen om kurset nedenfor:

https://www.facebook.com/Gutfeltmedia/videos/516883162137982/

På 2 hyggelige timer vil deltagerne bl.a. komme rundt omkring:

  • Business Manager (og hvorfor det er vigtigt)
  • Facebooks annonceadministrator
  • Hvordan du finder din ideelle målgruppe og segmenterer i denne
  • Hvordan du skriver tekster der får folk til at klikke
  • Tips og tricks til hvordan du kan optimere og eksekvere dine kampagner, for maksimalt udbytte.

Hvem er kurset for?

Kurset er for dig der sidder som beslutningstager eller med marketing i en virksomhed, der gerne vil vækste. Hvor i kan se en mening i at investere tid og penge i et medie der kun bliver klogere på menneskelig adfærd.

Det er ligeledes for dig som blot synes at det lyder spændende, og måske har overvejet at starte på at arbejde med marketing – så får du her indblik i mulighederne og kan arbejde videre med det selv.

Prisen for kurset er 499 kroner ekskl. moms. Der vil selvfølgelig være snacks og lidt godt til ganen under kurset, slutter Rasmus Gutfelt.

Tilmelding

Hvornår: Tirsdag den 4. december kl. 18-20
Hvor: Gutfelt Media (Gutfelt Revision huset) Tømmerupvej 75, Kastrup
Hvordan: For at tilmelde eller stille spørgsmål, kan du sende en mail til: info@gutfeltmedia.com eller kontakte Gutfelt Media via Facebook her.

Vi glæder os til at se dig til en super lærerig og sjov aften!

Rasmus Gutfelt & Mathias Sørensen
Gutfelt Media