Førstehjælp og redning på skemaet i skolen

Det er ikke kun dansk og matematik der står på skoleskemaet i Dragør i december måned. Ungdomsskolens friluftsvejleder Kay og naturvejleder Martin er uddannede førstehjælpsinstruktører og de underviser her i december Dragørs 8.-10. klasser i hjerte-lungeredning.

Foto: Dragør Ungdomsskole

Til januar/februar er det alle 6. klasserne som bliver undervist i almen førstehjælp.

Foto: Dragør Ungdomsskole

– Det er dejligt at vide at alle vores elever bliver undervist i førstehjælp og kan træde til ved behov for hjælp, fortæller Dragør Ungdomsskoles leder Christoffer Søe og fortsætter;

– Til undervisningen arbejdes der med virkelighedstro situationer, så eleverne kan leve sig ind i alvoren. Det er trygt at både elever og specielt at Ungdomsskolens medarbejdere er uddannet i førstehjælp.

Specielt når vi fx er på tur i kajakken, i motorbåden eller på telttur, så vi ved behov, altid kan skabe sikkerhed, vurdere tilskadekomst, tilkalde hjælp og selv give førstehjælp hvis uheldet skulle være ude, siger Christoffer Søe.

Seneste artikler

 

Fik du læst?