Virtuel boligstyling: Ny teknologi lader dig visualisére boligdrømmen

HOME MAKEOVER: Med nyt virtuelt værktøj kan sælgere hos home Tårnby-Dragør nu vise potentielle købere nye muligheder i boliger til salg, skriver mæglerkæden i en pressemeddelelse.

Som den første landsdækkende ejendomsmæglerkæde kan home nu præsentere en helt ny mulighed for at vise, hvordan din bolig ser ud med en helt ny facade eller en helt ny indretning, oplyser home.

Klik på billedet for at læse mere om home Makeover

Et ’makeover’. Du kender måske begrebet fra amerikanske tv-programmer, hvor en person bliver stylet fra top til tå med ny frisure, tøj og makeup, eller hvor et helt hold håndværkere rykker ind og over et par dage forvandler et hjem fra ’skrot til slot’

Helt så drastisk går de ikke til værks i home Tårnby-Dragør. Men som den første landsdækkende ejendomsmæglerkæde kan home nu præsentere et helt nyt værktøj, home Makeover, der i billeder kan vise, hvordan et hus ser ud med en helt ny facade eller en helt ny indretning af et rum, tilføjer Uffe Jochumsen, indehaver af home Tårnby-Dragør.

Virtuel boligstyling

home Makeover er kort fortalt en ’virtuel boligstyling’ på home.dk, der viser, hvordan der fx kan skabes en mere funktionel og nutidig bolig.

”På en nem og intuitiv måde kan brugerne på home.dk sammenligne boligens nuværende indretning med en 3D-visualiseret visning af, hvordan det kan komme til at se ud,” siger marketingchef i home Mikkel Braae-Andersen.

home Makeover viser elegant forvandlingen fra nuværende til nyt ved hjælp af billeder – og hvordan det kan komme til at se ud, hvis vægge rives ned eller flyttes, og der indsættes nyt inventar og møbler.

klik på billedet for at se flere eksempler på home Makeover

home forklarer, at mange mennesker har svært ved at visualisere forandringer.

”Hvis du som mange andre købere har svært ved at forestille dig, hvordan en bolig kan ændres til at matche dine behov, er home Makeover en fantastisk hjælp. Det er også et stort plus, hvis du skal sælge boligen, for visualiseringen kan åbne flere køberes øjne for lige netop din bolig.”

I home Makeover er der altid en bygningskonstruktør, der vurderer konstruktionen og sikrer, at ombygningen kan realiseres.

Foruden home Makeover tilbyder home også home Arkitektur, hvor arkitekter med professionelle skitseforslag viser, hvordan en bolig kan udvides med for eksempel en tag-etage eller en tilbygning.

Home Tårnby-Dragør har dermed markedets bedste pallette af muligheder, der kan hjælpe boligsælgere med at vise køberne potentialet i deres bolig, afslutter Uffe Jochumsen.

Yderligere oplysninger:
home Tårnby-Dragør
Uffe Jochumsen
Indehaver – Ejendomsmægler MDE
T: 32820100 M: 41210086 E: ufjoc@home.dk