Overdådigt nytår på Dragør Badehotel

Kære æresgæst. Tag dit fineste festtøj på og dit bedste humør med til et uforglemmeligt nytårseventyr på Dragør Badehotel.  Du er hermed inviteret til årets nytårsfest på Dragør Badehotel. Læs mere om denne festlige aften her, hvor restaurantchef Berent Herbst også fortæller om stedets mange andre nye spændende arrangementer.

Restaurantchef Berent Herbst (th) og køkkenchef Haitham Mosleh er klar til at servere et brag af en nytårsfest på Dragør Badehotel. Foto: DragørNyheder.dk

Champagne i selskab med lækre og delikate kanapeer. Færøsk koldrøget laks, krebsehalesalat og ægte fransk kaviar.  Oplev Dronningens nytårstale på storskærm, samt et bombardement af en fem-retters nytårsmenu med en afstemt og udsøgt vinmenu ad libitum. Festlig og dansevenlig livemusik efter maden. Efterfølgende cocktails og DJ helt frem til kl. 04.00

Nytårsaften inviterer Dragør Badehotel til en elegant afslutning på 2018 og en lovende start på det nye år. Meget er nyt allerede, ikke mindst restaurantchefen Berent Herbst:

Hos os kommer ideerne fra hjertet, runder hjernen og ender i maven,” siger Berent Herbst. Foto: DragørNyheder.dk

“Siden i sommers har vi forsøgt os med en række nye arrangementer, der har været en stor succes. Det har givet os alle på hotellet lysten til at stable en overdådig nytårsfest på benene.”

Fra hjertet til maven

Erfaring mangler Berent Herbst ikke. 30 år i restaurationsbranchen er det efterhånden blevet til, blandt andet på steder som Café Ketchup, Skovridderkroen, NIMB Terrasse og Magasin Mad&Vin. Det tager ikke længere end fem minutter i hans selskab at konstatere, at Berent Herbst er en energisk mand med høje, lovende ambitioner for badehotellet med den smukke beliggenhed.

“Jeg er bestemt ikke en enmandshær. Uden køkkenchef Haitham Mosleh og receptionschef Limie Bro kunne jeg ikke have påbegyndt denne spændende rejse, men min brede erfaring i branchen gør nok, at jeg kommer med et friskt syn på, hvordan vi kan gøre tingene lidt anderledes, sjovere og mere personligt end mange andre steder. Hos os kommer ideerne fra hjertet, runder hjernen og ender i maven,” siger han selv.

Lokal anerkendelse

Siden i sommers har Badehotellet haft åbent til frokost og aften, og i weekenderne op til jul byder Dragør Badehotel på julefrokost med mulighed for overnatning. Der er 800 tilmeldinger allerede.

“Vi vil gerne være et sted, der er med til at trække folk til Dragør, men først og fremmest vil vi igen byde naboer og venner indenfor, både til romantisk forkælelse, temaaftener, grill og musik, husmandskost og en hurtig kop kaffe,” understreger Berent Herbst:

“Til nytårsfesten håber jeg, at vi vil gense mange af de fantastiske mennesker, der har besøgt os, og støttet op om os hen over sommeren, og som er blevet stamkunder og ambassadører for vores hyggelige hotel, men naturligvis også, at vi vil se nye, lokale ansigter, som vi kan byde indenfor og forkæle. Det er den lokale, brede opbakning, vi kæmper for. Det er vores største ønske at opnå den. Hvad kan være finere, end at Dragør Badehotel igen bliver det foretrukne sted, når gode venner mødes til hyggelige stunder,” slutter Berent Herbst.

Om Dragør Badehotel og nytårsarrangementet

Dragør Badehotel er et trestjernet hotel med en femstjernet beliggenhed. Her kan du få mad lavet med kærlighed og service med personlighed – hos os kommer alt fra hjertet til maven.

Berent Herbst viser hvordan en flaske Champagne skal åbnes med sabel – “sådan skal det gøres nytårsaften”, siger han. Foto: DragørNyheder.dk

Hotellets nytårsarrangement begynder kl 17.30 med dronningens nytårstale, champagne og kanapeer. Siden følger fem-retters nytårsmenu med vinmenu ad libitum.

Kl. 22 er der kaffe/ avec og petit four. Fra kl. 23 til 01 er der live musik. Fra kl. 23.45 til 00.15 serveres champagne og kransekage, og når rådhusklokkerne slår midnat, springer vi sammen ind i det nye år.

Herefter er der cocktails. DJ fra kl. 01.00 til 04.00

Pris: 1299,- for velkomst, middag / vinmenu, kaffe & avec samt petit four / kransekage og champagne til midnat. Tillæg på 100,- hvis man ønsker at drikke champagne gennemgående til menuen.

Fri bar fra med cocktails fra kl. 00.00 til 04.00, pris 499,-

  1. januar er der lækker nytårsbrunch med champagne fra 11 til 15, pris 399,-

Gratis værelse til de første 50, der både reserverer til nytårsfest og efterfølgende brunch.

For yderligere information og reservation kontakt Berent Herbst på telefon 32530500 eller mail til dragor@badehotellet.dk. Du kan også besøge Dragør Badehotels hjemmeside her.