Store dele af Dragør uden vand i hanerne

Mandag eftermiddag tikkede flere opslag ind på Facebook fra borgere som manglede vand i hanerne. Hofor som driver vandværkerne i Dragør kom hurtigt på sagen og fik identificeret problemet som skyldes en pumpe på Store Magleby vandværk som drillede, skriver HOFOR på deres hjemmeside.

Trykket forsvandt fra vandhanerne i Dragør mandag eftermiddag. Foto: DragørNyheder.dk

Fejlen blev rettet af HOFOR sent mandag aften og borgerne i Dragør skulle igen have vand i hanerne til både bad og kaffe.

Det er tredje gang i år at borgerne i Dragør oplever problemer med vandet. Først var det pesticider i april som udløste en lukning af en vandboring, dernæst var det gult, ildelugtende vand i oktober som var forårsaget af en utæt foring på en kloakledning hvor giftstoffet styren efterfølgende blev målt i alt for høje værdier, dog uden sundhedsrisiko meddelte HOFOR. I går var den så gal med pumpeværket i Store Magleby.

Flere borgere giver udtryk for bekymring i forhold til drikkevandet i Dragør og bekymring omkring ingen eller mangelfuld information i forhold til problemerne med vandet. En vel nok naturlig følge af de problemer Dragør har oplevet i år.

Fik du læst: Ukendt pesticid fundet i drikkevandet i Dragør

Fik du læst: Utæthed i kloaksystem årsag til ildelugtende drikkevand i Dragør

Seneste artikler

 

Fik du læst?