Gennem sponsornetværket støtter vi Dragørs ungdom

Siden sommeren 2018 har Holger Danske Flytteforretning opgraderet sin sponsoraftale i Dragør Boldklub og blandt andet prydet klubhusets facade. Her fortæller indehaver Tommy Besby og salgschef Martin Johansen, hvad Holger Danske som virksomhed får ud af medlemsskabet af boldklubbens erhvervsnetværk.

Indehaver af Holger Danske Flytteforretning A/S Tommy Besby t.h. sammen med salgschef Martin Johansen. Foto: Maiken Kestner / DragørNyheder.dk

Af Pia Melander Guilbert

Når Tommy Besby parkerer oppe ved Hollænderhallen og ser det store Holger Danske reklameskilt ved fodboldklubben, smiler han bredt. Reklame er godt, mener indehaveren af et af landets største og mest vækstende flyttefirmaer, men det brede smil skyldes først og fremmest, at Tommy er stolt over at være med til at skabe nogle gode rammer for Dragørs ungdom.

“Det er to år siden, vi meldte os ind i fodboldklubbens erhvervsnetværk,” fortæller han, da vi sidder i boldklubbens café. Med er også Holger Danskes salgschef, Martin Johansen, der selv er tidligere professionel fodboldspiller.

Tommy Besby (tv) er stolt over at være med til at skabe nogle gode rammer for Dragørs ungdom via engagementet i sponsor og erhvervsnetværket i Dragør Boldklub. Foto: Maiken Kestner / DragørNyheder.dk

Gode arrangementer, spændende mennesker

Holger Danske er medlem af flere større erhvervsnetværk, men at støtte lokalt betyder noget helt særligt for Tommy Besby.

“Jeg har selv boet i Dragør i fem år, og jeg elsker det. Derfor vil vi gerne være med til at støtte op om et godt miljø og nogle faciliteter, der motiverer de unge til at dyrke sunde fritidsinteresser,” forklarer han smilende som begrundelse for, at Holger Danske siden sommeren 2018 har opgraderet sin sponsoraftale i Dragør Boldklub.

Tommy og Martin på klubhusets balkon med udsigt over banerne. “Jo flere vi bliver, jo stærkere bliver netværket, og så kan vi også bedre holde på de unge talenter, i stedet for at de skifter til andre klubber”, når de bliver gode, siger Tommy Besby.

“Det er en god klub, hvor tingene er i orden, og der er helt klart potentiale for klubbens 1. senior til at rykke højere op,” supplerer salgschef Martin Johansen, som normalt er den, der står for Holger Danskes Netværkspleje. Tivoli-klubben må Martin eksempelvis selv tage sig af. Tommy vil kun med, når der er arrangementer i Dragør Boldklub.

“Det er klart det hyggeligste netværk, vi har været medlem af. Gode arrangementer, spændende mennesker og sponsoransvarlig Simon B. Kristensen gør et virkelig stort stykke arbejde,” konstaterer Tommy, som også lige vil fremhæve, at Tina i cafeen laver en ret god flæskestegssandwich.

“Men vi kunne godt være nogle flere. Jeg tænker, at der må sidde mange potentielle sponsorer rundt omkring i Dragør. Jo flere vi bliver, jo stærkere bliver netværket, og så kan vi også bedre holde på de unge talenter, i stedet for at de skifter til andre klubber, når de bliver gode,” understreger Tommy

Støt din sponsor

Selv har han privat benyttet flere af de lokale håndværkere, han har mødt gennem fodboldklubbens erhvervsnetværk, og han opfordrer til, at man som forælder til børn i klubben, også husker de virksomheder, der sponsorerer, når man har brug for hjælp til at flytte, en murer eller hvad det nu måtte være.

“Det skulle gerne gå begge veje, hvis der skal være råd til at gøre det hele endnu bedre. Klubbens sponsorer bør som minimum være blandt dem, man henter tilbud fra,” opfordrer Tommy Besby.

Om Holger Danske Flytteforretning

En af Danmarks største flyttevirksomheder med et sted mellem 40 og 50 ansatte og mellem 6000 til 8000 flytninger om året. Holger Danske arrangerer både privat- og erhvervsflytning. Ingen flytning er for lille eller for stor. Og da Dagbladet Børsen for nyligt afholdt uddeling af Gazelle-priser for 2018, var Holger Danske først på scenen. Det skyldes, at flyttefirmaet i år modtog sin tredje gazelle i træk. Læs mere om Holger Danske Flytteforretning på www.holger-danske.dk