Ugens Bolig: Skøn villa til børnefamilien

Ugens Bolig præsenteres af Home Tårnby-Dragør: Velholdt hus helt roligt og tilbagetrukket fra vejen. Skøn villa på til børnefamilien – Et hjem med plads til familiesamvær.

Klik på billedet for at komme til boligens annonce hos home Tårnby-Dragør

Velkommen ind i denne skønne villa, der ligger helt roligt og ugeneret fra trafikken fra Ndr. Dragørvej! Med en veldisponeret planløsning og en central beliggenhed egner boligen sig perfekt til børnefamilien eller parret, der ønsker masser af plads.

Klik på billedet for at komme til boligens annonce hos home Tårnby-Dragør

Boligen byder på hele to stuer, der ligger i forlængelse af hinanden. Sammen skaber de hjemmets hjerterum, hvor der er masser af plads til samvær og hyggelige stunder. Den ene af stuerne er oplagt til at være spisestue, da rummet forenes med et stort køkkenalrum. Her er der plads til endnu en spiseplads, hvor det åbne køkken giver mulighed for hygge på tværs af madlavningen i den travle hverdag. Køkkenet er godt indrettet med masser af plads til madlavning og opbevaring. Husets bryggers ligger lige bag køkkenet, hvor opbevaringsplads, vaskemaskine og tørretumbler er prioriteret.

Klik på billedet for at komme til boligens annonce hos home Tårnby-Dragør

Villaen består af fire gode værelser, som rummer masser af plads til både leg på børneværelset og opbevaring på kontoret. Det største af værelserne er oplagt til at være soveværelse. Her er der loft til kip og stort vinduesparti, hvilket skaber en god rummelighed og masser af lysindfald.

Klik på billedet for at komme til boligens annonce hos home Tårnby-Dragør

Soveværelset har udgang til terrassen og eget badeværelse, som fra 2005.  Husets andets badeværelse er med badekar og ligger i den anden ende af huset mellem villaens øvrige værelse.

Klik på billedet for at komme til boligens annonce hos home Tårnby-Dragør

Villaen har en stor terrasse mod vest, hvor solen kan nydes, og der kan grilles på de lune sommeraftener. Udover carport og skur byder boligen også på en stor dejlig have, hvor der er plads til leg og hygge.

Klik på billedet for at komme til boligens annonce hos home Tårnby-Dragør

Villaen er et murstenshus fra 1984, som ligger trukket tilbage fra vejen. Med adresse på Ndr. Dragørvej 145 får du en central beliggenheden. Der er kun en kort gåtur ned til vandet, og Nordstrandens badebro samt skønne naturmæssige omgivelser.

Indenfor kort afstand finder du også både vuggestue og skole til de mindste i familien. Området byder på masser af indkøbsmuligheder, og offentlig transport finder du lige rundt om hjørnet. En tur til Dragør Havn, hvor sommerdagene kan nydes, ligger kun en kort cykeltur herfra.

En villa som bestemt er et besøg værd!

Kontakt home Tårnby-Dragør for yderligere information og fremvisning.

Klik på billedet for at kontakte home Tårnby-Dragør