Julegaveinspiration: 6 sikre julegaver til kvinden, der har alt

Ingen Jul uden gaver – her får du inspiration til gaven til den vigtigste kvinde i dit liv. Vi har talt med diamantekspert Maria Nielsen fra Barbara Maria, som gennem over 20 år har rådgivet om smykkekøb. Her får du 6 sikre julegavetip til kvinden i dit liv:

Maria Nielsen giver her 6 sikre bud på en julegave til kvinden der har alt. Foto: Maiken Kestner

Til hende, du vil score

Julie Sandlau laver de fineste små vedhæng i ægte sølv, hvor man sætter flere vedhæng sammen. Hvis du vil score hende, så gå efter guldhjertet – hun vil elske dig for det.

Klik på billedet for at se mere på forretningens hjemmeside.

Til hende der elsker farver

Når vi taler farver i smykker, så er bedst at finde en farve der enten passer til hendes øjenfarve eller er en smuk komplementærfarve. Til brune øjne anbefaler vi røgtopas eller lilla nuancer, til blå øjne kan du gå efter blå topas eller orange nuancer og til de grøn-grå øjne kan du gå efter grønne ædelsten eller røde nuancer. Mærkerne Dulong Fine Jewelry og Carré Copenhagen har smykker med farvede ædelsten, som du kan finde hos Barbara Maria.

Klik på billedet for at se mere på forretningens hjemmeside.

Til hende, der stråler som solen

HALO hedder den nye guldkollektion fra Georg Jensen. HALO er den ring af lys, der kan være omkring et objekt, men også omkring en kvindes ansigt, når hun stråler. Smykkerne laves i 18 kt guld og diamanter og findes både som halskæde, fingerringe, øreringe og armbånd.

Til hende, der fortjener lidt ekstra

Diamonds in the Dark hedder kollektionen fra Barbara Maria i mørkt sølv med diamanter. Vælg mellem flere forskellige flotte creoler og glæd dig over den dramatiske effekt mellem det mørke sølv og de funklende brillanter.

Klik på billedet for at se mere på forretningens hjemmeside.

Til hende, der er en god værtinde

De små hvide Dragørgæs findes i 5 forskellige størrelser og pynter både på bordet og i vindueskarmen. Brug dem som værtindegave eller som en sød hilsen fra vores dejlige by. De fine Dragørgæs med snor kan hænges på juletræet og sprede juleglæde.

Klik på billedet for at se mere på forretningens hjemmeside.

Til hende, der elsker Julen

Barbara Marias små pins med flettede julehjerter spreder Julens budskab om lys, glæde, nærvær og godhed. De laves i guldsmedjen i Dragør og er en fin lille broche i ægte sølv.

Klik på billedet for at se mere på forretningens hjemmeside.

Til hende du vil være sammen med resten af livet

Diamanter er uforgængelige og tegn på evig kærlighed. Kvinden, du vil være sammen med resten af livet fortjener en fin diamantring som symbol for din kærlighed.

Klik på billedet for at se mere på forretningens hjemmeside.