Nyt om Diger i Dragør

Med udgangen af 2018 gør Dragør Kommune status og fortæller på hjemmesiden om næste skridt i projektet Diger i Dragør.

Diger i Dragør luftfoto

Dragør Kommune ligger lavt i landskabet og skal derfor beskyttes mod stormflod i fremtiden.

Status og næste skridt

Alle interesserede kan nu læse status om projektet med at beskytte Dragør Kommune og dens indbyggere mod stormflod på dragoer.dk under ”Vores kommune/en kommune i udvikling”.

Du kan også gå direkte via linket Projektstatus for december 2018. Her giver vi en status på, hvad er besluttet, og hvad er endnu ikke besluttet om de kommende diger i Dragør.

Senest har Kommunalbestyrelsen i november 2018 vedtaget principper for en konkurrence om at udvikle et konkret projekt for fremtidens diger i Dragør.

Borgerinddragelse i højsædet

Tidligere på året – i vinter 2018 – var borgerne involveret i principielle spørgsmål om den kommende kystbeskyttelse i Dragør. Input fra denne borgerinddragelse vil indgå i konkurrencen, som løber af stablen i efteråret 2019. Ligesom repræsentanter for grundejerne får mulighed for at følge konkurrencen, og der vil også blive afholdt åbne borgermøder i forløbet.

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Sommer på fortet

Dragør Kommune meddeler, at der åbnes for udendørsaktiviteter i Kongelundefortet Outdoorcenter. Det sker tre uger i skolernes sommerferie.   Skolebørnene skal ikke kede sig i

Læs mere »

Go’morgen Amager

Tirsdag 11. maj – solen står op kl. 05.06 og går ned kl. 21.06. Dagen er tiltaget med 08.58 minutter. Nymåne. Vejret: Dagen i dag bliver en

Læs mere »