Karrieremesse i Dragør – skal din virksomhed være med til at vise vejen?

Driver du virksomhed i Dragør og vil du møde fremtidens medarbejdere sammen med 30 andre lokale erhvervsvirksomheder, så har du nu chancen for at deltage med din virksomhed og møde op mod 400 unge skoleelever på karrieremessen.

(Foto: Dragør Kommune)

Det foregår den 23. januar i Hollænderhallen og her møder du de unge i øjenhøjde og kan være med til at klæde dem på til arbejdslivet – måske endda netop i dit fag. Som deltager får din virksomhed samtidig en markant eksponering i lokalsamfundet. Tilmelding er senest den 20. december. (Se mere om tilmelding længere nede.)

De mange valgmuligheder:

Karrieremessen er et led i Dragør kommunes karrierelæring og kommer til at foregå i Hollænderhallen den 23. januar 2019. Den skal ses som en del af den samlede vejledningsindsats for kommunens 8.-10. klasser.

Eleverne i udskoling står over for mange valgmuligheder efter skolen og har ikke altid grundlag for at træffe en velovervejet beslutning. Derfor vil vi gerne give dem mulighed for at møde rigtig mange af vores lokale erhvervsdrivende, så de har forskellige erfaringer og informationer i ballasten til at træffe deres valg. Vi vil gerne hjælpe eleverne til at flytte fokus fra valget til vejen.

Karrieremessen er bygget op om karrierestande med lokale erhvervsdrivende, et oplæg om karrierelæring, samtalesalon om karrierevejen, konkurrencer, ungdomsskoleaktiviteter og uddannelses vejledning.

Vi skaber en ramme, hvor du kan mødes med op mod 400 skolebørn og dele viden og erfaringer med dem. Desuden kan begge parter få en fornemmelse af hinanden. De unge med henblik på et karrierevalg og de erhvervsdrivende med henblik på fremtidens ansatte og kolleger.

Vi forventer interesserede og spørgende elever, der gerne vil lytte til glade og oplagte erhvervsdrivende. Vi glæder os til en spændende dag.

Det får du ud af karrieremessen:

  • Eksponering i lokalsamfundet
  • Mediedækning af eventet (DragørNyt, DragørNyheder.dk, TV2 Lorry)
  • Mulighed for at fortælle lokale unge, hvorfor DIT erhverv er noget helt særligt
  • Forplejning i form af frokost samt kaffe og kage

Det skal du give til karrieremessen:

  • 2 timer med op mod 400 besøgende skoleelever.
  • Præsentation af dit erhverv og/eller din forretning.
  • Bindende tilmelding senest d. 20. december.

Sådan tilmelder du dig:

Vil du eksponere dig fag og sociale bevidsthed i lokalsamfundet skal du skrive til: kmesse2791@gmail.com senest torsdag den 20. december.
Kontaktpersoner: Christiane Due-Nymark og Kezia Bidstrup, Lærere på Store Magleby Skole og tovholdere i Karrieremessen Dragør

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?