Vind et overdådigt nytårsarrangement på Dragør Badehotel

Skal du være den heldige vinder af et overdådigt nytårsarrangement for 2 personer på Dragør Badehotel så har du nu chancen for at være med når Dragør Badehotel sætter 2 billetter á 1299,- på højkant.

For at deltage i konkurrencen om 2 billetter á 1299,- til nytårsfesten skal du gå ind på Facebook opslaget her og følge instrukserne.

Restaurantchef Berent Herbst og Køkkenchef Haitham Mosleh fra Dragør Badehotel har sat alle sejl ind på at præsentere en uforglemmelig nytårsfest på det gamle badehotel i Dragør.

Fra venstre: Køkkenchef Haitham Mosleh og Restaurantchef Berent Herbst sætter 2 billetter á 1299,- på højkant til et brag af en nytårsfest på Dragør Badehotel. Foto: DragørNyheder.dk

Programmet for årets sidste dag ser således ud;

Hotellets nytårsarrangement begynder kl 17.30 med dronningens nytårstale, champagne og kanapeer. Siden følger fem-retters nytårsmenu med vinmenu ad libitum.

Kl. 22 er der kaffe/ avec og petit four. Fra kl. 23 til 01 spiller Wrong Direction op til dans. Fra kl. 23.45 til 00.15 serveres champagne og kransekage, og når rådhusklokkerne slår midnat, springer vi sammen ind i det nye år.

Herefter er der cocktails og DJ fra kl. 01.00 til 04.00

Prisen for hele herligheden er 1299,- per person og inkluderer velkomst, fem retters middag med vinmenu, kaffe & avec samt petit four. Som det også hører sig er der Kransekage og champagne til midnat.

Er du kun til bobler kan du købe en champagnepakke til middagen for 100,- per person.

Efter maden er baren åben og her kan du fornøje dig fra midnat til kl. 04.00. Prisen for fri bar med cocktails er 499,- per person. Du kan også nøjes med mindre og blot købe i baren efter ønske.

Gratis værelse

Er du hurtig på tasterne kan du også nå at være en af de heldige der kan reservere et gratis værelse på hotellet. Dragør Badehotel tilbyder 50 værelser gratis til gæster der reserverer nytårsarrangement og nytårs brunch. Det er efter først til mølle princippet.

Dragør Badehotel serverer den store nytårs brunch med Champagne fra kl. 11 til 15 den 1. januar. Prisen er 399,- per person.

Nytårsmenu og Vinmenu 

Forret 1:

Røget kammusling på blomkålscreme

Foie gras terrine med æblegele samt briochebolle

Hvidvins dampet kulmule med hummercreme

Forret 2:

Røget vildtkølle (som carpaccio) med kålsalat, æble / pære og granatæble samt hindbærvinaigrette

Mellemret Jomfruhummer bisque med cognac og jumfruhummer

Hovedret:

Grillet kalvemørbrad med pommes Anna, rødløgscompot, stegte svampe samt smør braiserede gulerødder og pastinakker samt kantaralcreme

Dessert Symfoni:

Syltede ananas, gateau marcel samt passionsfrugt sorbetKanaper kl. 17.30

Vores røget laks på rygeostcreme – krebsehalesalat- Fransk kaviar

Vinmenu:

Forret 1: Grüner Veltliner Rosenberg, Anton Bauer – 2017

Forret 2: Pinot Noir Central Coast, Secret Cellars – 2016

Mellemret: Pouilly Fuisse Vieilles Vignes, Pascal Rollet – 2017

Hovedret: Brunello di Montalcino, Poggine – 2012

Dessert: Pineau des Charentes Blanc, Chateau Montifaud