Flash skyder julen igang med et glas Cremant

Stamkunderne ved at intet kan overraske hos Frisør Flash, hvor en munter stemning tilsat en god portion energi, er hvad der møder dig, når du træder ind i salonen. Onsdag den 19. december skruer de dog lidt mere op for blusset og inviterer alle som har lyst, indenfor til en “Cremant dag” med smagsprøver på de gyldne franske dråber.

Vinentusiast Simon Mikkelsen skænker onsdag op i glassene og fortæller om vinens eventyrligheder hos Frisør Flash. I baggrunden Birgitte Uggerhøj som inviterer alle som har lyst indenfor til et glas i salonen. Foto: DragørNyheder.dk

Er du ikke helt sikker på hvad der skal i glasset henover jul og nytår, så får du mulighed for at svinge en tur forbi Flash på Kongevejen 25, fra kl. 13.30-18.00 til smagsprøver på de gyldne dråber.

Birgitte Uggerhøj fra Frisør Flash har inviteret vinentusiast Simon Mikkelsen forbi til en hyggelig eftermiddag med smagsprøver og falder du for smagen, kan du endda købe et par kasser med hjem, til en fordelagtig pris.

Vinentusiast Simon Mikkelsen;

Jeg startede med at købe min første flaske bordeaux da jeg var 12 år. Der gik ikke mange år før jeg selv drog afsted i mine sommerferier for at høste de gyldne druer. En flaske blev til mange og i dag er jeg stolt af at kunne sige, at jeg kender vinens hemmeligheder. For ser du, vin er ligesom eventyret om kejserens nye klæder, der findes ikke god og dårlig vin da det er en smagssag. Men jeg ved hvad kvalitet er og onsdag vil jeg præsentere en eventyrlig flaske Cremant fra en af mine yndlingsvingårde. Glæd dig!

Vinen: Antech Cremant er fra en stor familieproduktion i Limoux, Sydfrankrig hvor kvalitet i højsædet. Perfekt som velkomstdrink eller til kransekagen og desuden en fantastisk forfriskende sommerdrik.

Er du til de mørke druer så præsenterer Simon en rødvin fra Scamandre som er en vingård beliggende i Nimes, Sydfrankrig. Vingården har eksisteret siden år 2000. På denne gård er der kræset om detaljerne. Her bliver druerne håndplukket og vinen konstant overvåget og smagt hver dag, indtil den er perfekt. Her får man en vin som imponerer de fleste. Årgange som du kan vælge i mellem er 2005, 2006, 2008, 2009 og 2010.