Afhentning af dagrenovation omkring jul og nytår

Afhentning af dagrenovation omkring jul og nytår.

Den 25. december og den 1. januar holder din skraldemand fri. På grund af helligedagene kan du derfor ikke forvente, at din dagrenovation bliver hentet de sædvanlige dage. Indsamlingen kan blive forskudt nogle dage men alt bliver afhentet.

Skulle du være uheldig ikke at få afhentet, så ring til Renovationsfirmaet Marius Pedersen A/S, tlf. 51 50 72 19 på hverdage mellem kl. 8.00-15.00.

Ekstra skraldeposer til dagrenovation

I anledning af julen bliver der i løbet af uge 50 leveret én ekstra skraldepose. Posen kan stilles ved siden af dit skraldestativ eller din container, og bliver afhentet sammen med dit sædvanlige affald.

Du har også mulighed for at købe ekstra poser til dagrenovation. Poserne kan købes på Rådhuset i forhallen i Borgerservice. Poserne koster 25,00 kr. pr. stk. (mindste salg 4 stk.). Prisen er inkl. afhentning og forbrændingsafgift. Posen stilles ved siden af dit skraldestativ eller din container, og bliver afhentet sammen med dit sædvanlige affald.

Indsamling af juletræer

Indsamling af juletræer sker torsdag den 14. januar 2019.

Stil træet ud til skel aftenen før, det skal være synligt for vognmanden.
Juletræet skal være helt frit for pynt, fod og uden søm (fra fod).
Juletræer kan også afleveres på Genbrugspladsen.

Genbrugspladsens åbningstider

Hverdage kl. 12.00 – 18.00
Lør-, søn- og helligdage kl. 10.00 – 17.00
1. maj og 5. juni kl. 10.00 – 17.00

Genbrugspladsen er lukket 24.-26. december, 31. december og 1. januar.

KONTAKT
Plan og Teknik

Telefon: 32 89 01 00
Du kan også sende en mail til Plan og Teknik
pt@dragoer.dk

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

 
 

Fik du læst?

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

Læs mere »