Ugens Bolig: Skønt hus med fantastisk beliggenhed og ideel planløsning

Ugens Bolig præsenteres af home Tårnby-Dragør: Meget velholdt ejendom fra 1995 med den perfekte planløsning og yderst veludnyttede kvadratmeter hele vejen igennem. Huset fremstår virkelig pænt og velholdt, og er løbende moderniseret og opdateret til et nutidigt look.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside for mere information.

Skønt velholdt hus med ideel planløsning og fantastisk beliggenhed i naturskønne omgivelser:

Man træder ind via huset bryggers, som også fungerer som entré. Her er lyst og venligt samt god opbevaringsplads. Videre herfra kommer man til det skønne køkken-alrum, der fungerer helt ideelt til husets samlingspunkt, idet der er fin plads til spiseafdeling for hele familien. Køkkenet er fra 2016, velindrettet med køkken-ø og holdt i tidløse hvide elementer fra Aubo.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside for mere information.

Den store stue ligger i forlængelse af køkken-alrummet, adskilt af franske dobbelte døre, og fra stuen er der videre adgang til den sydvestvendte terrasse, den lukkede baghave, og ikke mindst en fantastisk udestue med ovenlysvinduer, der giver det dejligste lysindfald, og byder på et fantastisk kig til stjernerne om aften og natten.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside for mere information.
Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside for mere information.

Endvidere byder huset på to gode børneværelser, samt endnu et værelse, der i dag bliver brugt som walk-in closet/opbevaringsrum, men rummet kan også fint anvendes som kontor, eller et mindre børneværelse.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside for mere information.

Derudover rummer huset et forældresoveværelse med adgang til eget badeværelse. Begge badeværelser er sat i stand og renoveret i 2016/2017, og fremstår lyse og venlige med klassiske hvide marmorfliser. Det ene badeværelse har bruseafsnit, og det andet er med badekar.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside for mere information.

Huset fremstår indflytningsklar og særdeles velholdt samt med gulvvarme over det hele på nær udestuen. Dertil byder huset på gode opbevaringsmuligheder, i form af skur med værkstedsrum, samt en fin dobbeltcarport med et skur i forlængelse.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside for mere information.

Søvang er et naturskønt område helt uden sammenligning tæt på , skov, strand og badebro, Dragør Golfklub og som nabo til skønne, grønne områder med grusstier direkte ned til Øresund eller ind i Kongelunden.

Her hersker et vidunderligt naboskab, som alle villakvarterer burde opleve. Der er altid et venligt smil, som møder jer over hækken, og på vejene er man gode til at arrangere bl.a. sankthansaften med bål og sange på stranden.

I er desuden tæt på ride klub og bus direkte mod Dragør Stationsplads, ikke langt fra skole og institutioner, og kun 10 min. i bil fra det hyggelige Dragør, med havnen, og de charmerende fine huse i Dragør Gl. By.

Sælgers fif: 

“Vores skønne ude-terrasse, som er i forlængelse af stuen, er der vi lever og bor, mens vi oplever haven og dens smukke forandringer fra april-oktober. Det har forlænget vores dage mærkbart med flere lyse aftentimer”