Håndsyede sko og håndlavet kaffe – når lokale går sammen

Hvad har håndsyede sko og bælter, jeans, moderigtige habitter og håndlavet kaffe tilfælles? Svaret er lokal shopping og hygge!. I Dragør handler man gerne lokalt og de lokale forretningsdrivende handler også lokalt med hinanden. Herretøjsforretningen EAST på Kongevejen har de sidste to julehandelsdage sørget godt for sine kunder med håndlavet kaffe fra den lokale Tuk Tuk kaffebar Madam B’.

EAST-teamet er klar med Madam B’ tuk tuk kaffebar. (privatfoto)

Lørdag og søndag morgen bliver kunderne hos EAST budt velkommen med en kop rygende frisk kaffe Latté eller Macchiato fra Madam B’s italienske Piaggio kaffebar som er parkeret ude foran forretningen på Kongevejen.

Søren og Nicklas står altid klar med en kop kaffe, et glas vin og en god snak over disken. “Det er virkelig hyggeligt at få en snak med kunderne. Det er netop forskellen på en lokal forretning og et indkøbscenter”, siger Søren fra EAST. (privatfoto)

“Vi kan godt lide at overraske vores kunder med lidt specielle happenings og kræse for dem. I butikken har vi altid en kop frisk kaffe klar eller et glas vin når lejligheden byder sig. Det er noget vores kunder sætter pris på og vi holder meget af det lille “break” hvor vi får tid til en snak med kunden”, fortæller Nicklas som er indehaver af EAST på Kongevejen.

Sidste udkald for at få styr på de bløde pakker under træet.

Søndag er den store “få styr på de sidste gaver” dag og EAST-teamet er klar til en travl og lang dag med gaveindpakning. “Vi lukker når vi er færdige”, siger Nicklas om åbningstiderne. Sådan!