Ingen vand i hanerne: Dragør blev søndag tørlagt

Omkring kl. 14 søndag tikkede de første meldinger ind på de sociale medier om manglende vand i hanerne i Dragør. Du er i kø som nummer chok var meldingen på HOFOR´s vagttelefon. Problemet blev imidlertid hurtigt lokaliseret og løst.

Store Magleby Vandværk. Der var ikke meget julelys at spotte på værket søndag kl. 14.43 da Dines Bogø var forbi. Foto: Dines Bogø

Et strømsvigt i Store Magleby Vandværk satte pumperne ud af drift. Kl. 15.02 meddelte HOFOR at der igen var tryk på pumperne og at systemet bliver overvåget.

Dragør har været ramt af adskillige “vandskader” i 2018. Fra pesticider i april til brunt vand og ildelugtende vand senere på året. Måske derfor var borgerne hurtigt på tasterne i forbindelse med dagens nedbrud.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?