Nytårsgave til boligejerne: 10.000 skattefrit hver måned de næste to år

Boligejerne kan se frem til en tidlig nytårsgave af de helt store. Ifølge en prognose fra boligsitet Bolighed.dk kan boligejerne se frem til generelle prisstigninger de kommende to år. For en gennemsnitlig boligejer i Dragør betyder det 10.000 kroner skattefrit hver måned i 2019 og 2020.

Foto: home Tårnby-Dragør

Ifølge prognosen kan boligejere i Dragør i gennemsnit se frem til en stigning på 117.867 kroner i 2019 og over de næste to vil stigningen være på 230.059 kroner. I Tårnby Kommune følger de også godt med i toppen af listen med 114.005 kroner i 2019 og 222.521 kroner over de næste to år.

Fortsat lave renter og høj beskæftigelse er medvirkende til, at pilen peger op for de næste 12 måneder. Udviklingen ser ud til at fortsætte i 2020.

Klik på kortet for at se prognosen for dit postnummer de næste 12 og 24 måneder:

Sådan bliver de næste 12 måneder

Københavnsområdet er det område i landet, hvor husejerne vil opleve de største stigninger i det kommende år. Nord for København kan boligejerne i nogle af de dyreste postnumre finde de store smil frem, men prisstigningerne breder sig også til resten af landet og kommer stadig flere husejere til gode, skriver Bolighed.dk i en pressemeddelelse.

Find din egen bolig

På kortet herover kan du klikke dig ind på dit postnummer og hurtigt sammenligne med andre dele af landet. Du kan også se en værdiprognose for de næste 12 og 24 måneder. Find din bolig her.

Om Bolighed.dk              

  • Bolighed.dk ejes af de fire banker Nykredit, Sydbank, Spar Nord og Arbejdernes Landsbank.
  • På Bolighed.dk er informationer om flere end 2,3 millioner danske ejerboliger samlet i såkaldt BoligCV, der blandt andet anslår en her-og-nu værdi på den enkelte bolig og præsenterer såvel den historiske som forventede prisudvikling på boligen.
  • Bolighed.dk forsøger at give boligkøbere et overblik over deres fremtidige investering.
 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »