Dragørs Julekalender: ”Levende låger” nr. 24 – Dragør Borgerforening

Årets sidste levende låge i Dragør unikke og helt egen julekalender. Nåede du det ikke, så tager Dines Bogø dig med her.

Arrangørerne, der normalt har travlt med at få det hele til at fungere, havde tid på årets sidste arrangement til fotografering. Fra venstre: Marchen, Hanne, Søs, Helle og Klaus Bo. Fraværende Bente var i dag aktiv ved et andet arrangement i Dragør. (Foto: Dines Bogø).

Sidste dag med ”Levende Låger” startede allerede kl. 11.00 på Badstuevælen. Dagen tal 151 deltagere og 3 hunde.

Arrangørerne i vinterdress var et oplagt motiv for fotograferne. (Foto: Dines Bogø). 

Blandt arrangørerne er der en enkelt hane i kurven. Klaus Bo Nilsson (Det gl. Fyrtaarn) har flere gange assisteret ”Søs” og i dag var han hovedpersonen, iklædt passende udstyr.

Søs og Klaus i Det gl. Fyrtaarn på Strandstien har besøg af svigerforældrene Kjeld og Simone. Kjeld B. Nilsson var bl.a. mangeårig chefredaktør på Amager Bladet senere også royal reporter på Billed Bladet. (Foto: Dines Bogø).

Turen gik ad Kongevejen, Bodestræde, Strandgade og tilbage til Badstuevælen, hvor Nicolai bød velkommen foran Dragør Borgerforening. Der var gjort klar med borde og der var traditionen tro en lille småkage m.v. til de fremmødte.

Arrangørerne og Dragør Borgerforening havde inviteret tidligere fuglekonge Claus Ehlers til at fortælle om generelt om Borgerforeningen. Efterfølgende læste Claus Ehlers det særlige lidt sørgelige juleeventyr ”Hans Peters jul”, der heldigvis ender godt. (Foto: Dines Bogø).

Claus Ehlers (fuglekonge i Dragør Borgerforening 2017-18) fortalte kort om bygningen og de mange mandags-arrangementer, som Hans Bischoff m.fl. var med til at starte i 1984.

Efterfølgende læste Claus ”eventyret Hans Peters jul”.

Blandt de mange fremmødte sås byrådsmedlem Kim Dupont. Kim og Gitte har deltaget flittigt i de mange ture med ”Levende Låger”. (Foto: Dines Bogø).

Søs afsluttede og takkede for den store opbakning og lovede, at man fortsatte igen til næste år.

Nicolai, der er ansat i Beghuset og formand for aktivudvalget i Dragør Borgerforening, og Claus Ehlers ønskede hinanden god jul. (Foto: Dines Bogø).
 

Seneste artikler

 

Fik du læst?