Ta´med på årets sidste levende låge juleaftensdag

I dag er det sidste chance for at opleve Dragørs helt unikke “Levende Låger”. En byvandring fra Badstuevælen med start kl. 11:00. Op mod hundrede mennesker, børn, unge, forældre og ældre følges ad gennem den gamle by til årets sidste levende låge.

Årets sidste “Levende Låge”

Hvad er Levende Låger?

I hele december måned kan du hver dag komme med på vores levende julekalender “Levende Låger”. Turen starter altid fra Badstuevælen.

Herfra går turen igennem Dragørs hyggelige små gader, hen til dagens Levende Låge – hvor en familie i den gamle by har pyntet et vindue smukt op.

Familien bestemmer helt selv, hvordan de vil pynte vinduet, hvad de vil vise frem og hvad de vil fortælle om, når vi kommer og besøger dem.

Besøget hos den levende låge, afsluttes med en fællessang eller måske endda noget hyggeligt underholdning og sommetider bydes der på lidt mundgodt eller noget varmt at drikke.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?