Har du styr på nytårsaften men mangler årets sidste fest?

Måske har du allerede styr på gæsterne, boblerne, kransekagen og den store 5-retters menu til nytårsaften. Måske er der stemningen for årets sidste store fest på dansegulvet, mens propperne lystigt springer fra champagneflaskerne og bassen trykker i mellemgulvet. Så kan du stadig nå at tage kæresten og vennerne under armen og danse videre til den store Nytårsfest på Dragør Badehotel.

Allerede fra kl. 23.45 kan du sammen med andre festklædte hoppe ind i det nye år med Champagne og Kransekage til lyden af Københavns rådhusklokker.

Årets sidste dag – årets sidste fest

Fra kl. 23 til kl. 01 er der live musik med Wrong Directions og derefter bliver der fyret op for 80´er og 90´er hits fra DJ pulten frem til kl. 04.

Nytårs Champagne, Kransekage og Rådhusklokker får du for 150 kroner. Vil du bare støde til festen efter midnat så skal du også slippe 150 kroner i entré, men så får du også en valgfri cocktail til at varme op på.

Dresscode:

Skal du med til årets nytårsfest skal du først og fremmest medbringe et rigtig godt nytårshumør, pigerne i festtøj, gerne en festlig hat og drengene i casual smart.

Er der præmier?

Ja, det er der! For pigerne er der præmier for aftenens hat, aftenens kjole og for mændene er der præmie for bedst klædte mand.

Præmien er en flaske god champagne.

Er der mange pladser?

Nej, der er et begrænset antal pladser tilbage, så det er først til mølle princippet.

Hvor: Dragør Badehotel
Hvornår: Nytårsaften kl. 23.00
Bestilling: på tlf. 32530500 eller mail: dragor@badehotellet.dk

“Vi leverer årets sidste fest – DU er årets vigtigste GÆST”, lyder det fra Dragør Badehotels Restaurantchef Berent Herbst.