5-stjernede bobler til under en hundredlap

Bobler skal der til. Uanset om du drikker dem til Dronningens nytårstale kl. 18 eller gemmer dem til midnat, så hører bobler til årets sidste aften. Maria og Jesper Stage fra REMA 1000 på Præstefælledvej har et par gode bud på boblerne til nytårsaften – og så kan du endda få 5 stjerner til under en hundredlap.

Maria og Jesper fra REMA 1000 på Præstefælledvej kommer her med nogle bud på bobler til nytårsaften. (privatfoto)

FREIXENET – verdens mest solgte mousserende vin

Ikke bare er flasken en fryd for øjet. Freixenet Italian Rosé er en delikat blanding af Glera og Pinot Noir druer som giver dig bløde bobler med note af grønne æbler og bær.

Freixenet blev grundlagt i 1889 af Pedro Ferrer Bosch og Dolores Sala Vivé er beliggende i Penedès området i Spanien. Freixenet er verdens største producent og eksportør af mousserende vine produceret på champagnemetoden

Spumante – Pasqua Prosecco Frizzante

Denne vin er let mousserede og alsidig med delikate noter af citrusfrugt. Vinen er tør og mellemfyldig med smag af moden pære, æble og citrus.

De sprudlende Prosecco vine har for længst erobret Italien og de senere år også resten af verden inklusive Danmark. Salget har da også overgået Champagne på verdensplan med over 300 millioner flasker årligt.

Et par hundrede mere så ringer du med Rådhusklokkerne

Laurent-Perrier Cuvée Rosé Champagne

En elegant flaske inspireret af det 16. århundrede. Denne rosé champagne er mindeværdig for sin usædvanlige friskhed og unikke aromaer af friskplukkede røde bær.

Type: Champagne
Land: Frankrig
Område: Champagne
Druer: Chardonnay, Pinot Noir & Pinot Meunier

Pris: 399,- hos REMA 1000 på Præstefælledvej.