Årets mest læste: Budskab fra fire unge: Gå aldrig alene hjem!

Årets mest læste historier på DragørNyheder.dk i 2018: Fire unge mennesker i alderen 16-17 år blev udsat for en grim oplevelse på Krudttårnsvej en sen aften. Dagen efter sendte en af de unge et klart budskab til andre unge: “GÅ ALDRIG ALENE HJEM”. Historien blev en af de mest læste i årets løb. 

ÅRETS MEST LÆSTE 2018. Genudgivelse af årets mest læste historier.

Natten til søndag blev fire unge, to piger og to drenge i alderen 16-17 år, udsat for en grim oplevelse i Dragør da de var på vej hjem fra et besøg hos en veninde. De fire går ad stien på Krudttårnsvej da de to drenge pludselig råber til pigerne at de skal skynde sig at løbe væk. I samme øjeblik ser de en skaldet mand i bar overkrop med noget der lignede en slagvåben i hånden. Manden beskrives som 170-175 cm høj, skaldet og med tatovering på brystet.

De to piger løber i panik mod et hus på den modsatte side af Krudttårnsvej overfor MENY hvor de bliver lukket ind. De ser i samme øjeblik den skaldede mand i indkørslen, men da husets beboere åbner døren løber han sin vej. Manden i huset ser efterfølgende “den skaldede skurk” løbe mod en parkeret bil ved Rødtjørnen.

De to unge drenge havde forskanset sig i et andet nærliggende hus.

Opslag i Facebook gruppen DragørNyheder fra en af pigerne.

Politiet er informeret om hændelsen og vil ifølge de fire unge piger være ekstra opmærksomme i de kommende dage i Dragør.

Budskab fra de unge piger: Gå aldrig hjem alene

Politiet er informeret og de vil være opmærksomme de næste par dage, så dette opslag er ikke for at få fat i “den skaldede skurk”.
Dette er et budskab/advarsel fra 4
16-17-årige, om ALDRIG at gå alene hjem, hverken når du er ædru og slet ikke når du er fuld.

Gode råd til unge der færdes om natten:

  • Gå aldrig alene hjem
  • Hold jer til oplyste områder
  • Husk at have mobiltelefonen tændt
  • Husk at lave aftaler med familien
 

Seneste artikler

 

Fik du læst?