“Dragør Is” får nye ejere

Dragør Is – den over 90 år gamle isbutik på havnen i Dragør får nye ejere.

Det kendte ishus på Strandlinien 15 i Dragør. Foto: Dines Bogø

Familien Høegh som har drevet Dragør Is siden 1965 besluttede tidligere på året at afhænde den gamle familievirksomhed. Den nye driftsansvarlige (korrigeret fra indehaver) af det kendte ishus på havnen er den fremtrædende lokalpolitiker, viceborgmester og kommunalbestyrelsesmedlem Peter Læssøe (T).

Det er Peter Læssøes svigerforældre som ejer ejendommen med det gamle ishus på Strandlinien 15 og som i mange år har udlejet butikken til familien Høegh. (opdateret: Ifølge Peter Læssøe er det hans svigerforældre som køber isforretningen tilbage fra familien Høegh og hans egen rolle bliver at drive forretningen fremover).

Marianne Høegh har siden 2003 drevet forretningen sammen med sin bror Jens Høegh. Faderen Ove Høegh forpagtede inden forretningen i 38 år. Sammenlagt blev det til 53 år for familien Høegh.

Foto: Dines Bogø

Dragør Is er den næstældste isforretning i Dragør og et af Danmarks ældste ishuse, som kan dateres tilbage til 1927.

DragørNyheder.dk ønsker de nye ejere tillykke og sender en stor tak til familien Høegh for de mange gode isvafler.

Lidt nostalgi fra marts måned 2002. Foto: Dines Bogø
 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?