Nyhed: Dragør Badehotel lancerer “dagens husmandskost”

Vil du slå en smutvej og springe indkøb, madlavning og opvask over, så får du muligheden med et nyt tiltag på Dragørs madscene. Det er Dragørs ikoniske badehotel som dækker op til ”Husmandskost”. Fra i dag, den 7. januar, slår de dørene op og inviterer alle ugens 7 dage indenfor, til en gedigen omgang husmandskost – og der er 14 forskellige retter i sigte.

Er du til Boller i Karry, så skal du dreje forbi Dragør Badehotel i dag, hvor den klassiske karryret står klar til  – og der er nok af det siger Restaurantchef Berent Herbst.

I hele januar måned kan du spise husmandskost på Dragør Badehotel for 99 kroner (børn 79 kroner)

Vil du hellere spise dagens ret hjemme, så tilbyder Dragør Badehotel også take-away. Og hold lige fast her: En voksen portion er på mindst 700 gram og børneportionerne 500 gram.

Køkkenchef Haitham Mosleh og Restaurantchef Berent Herbst (th) glæder sig til at byde velkommen til husmandskost på Dragør Badehotel.

Hvad: Husmandskost
Hvor: Dragør Badehotel
Hvornår: Alle ugens dage fra kl. 17-21
Pris: 99,- for voksne / 79,- for børn (0-12 år) / 2 retter med dessert 149,-
Take-away: JA

Husmandskost Menu – Dragør Badehotel

Mandag –  lige uger
Boller i karry m/æbler og mangochutney

Tirsdag – lige uger
Forloren Hare m/flødesauce, hvide kartofler og tyttebær

Onsdag – lige uger
Skipperlabskovs, m/rødbeder, purløg, persille og koldt smør

Torsdag – lige uger
Stegt flæsk med persillesauce, hvide kartofler og persille

Fredag – lige uger
Lasagne m/grøn salat

Lørdag – lige uger
Bøf stroganoff m/kartoffelmos

Søndag – lige uger
Klassisk flæskesteg m/hvide kartofler, brun sauce, rødkål og asier


Mandag – ulige uger
Biksemad m/rødbeder, spejlæg og bearnaise sauce

Tirsdag – ulige uger
Frikadeller m/hvide kartofler, brun sauce og surt

Onsdag – ulige uger
Tarteletter – Høns i asparges med persille

Torsdag – ulige uger
Kogt skinke m/flødekartofler og råkostsalat

Fredag – ulige uger
Svensk pølseret

Lørdag – ulige uger
Coq au Vin m/perleløg, gulerødder, bacon, champignoner og kartoffelmos

Søndag – ulige uger
Langtidstilberedt okseculotte m/flødekartofler og grøn salat

Dagens dessert