Leder du heller ikke efter en oversmart ejendomsmægler?

At sælge din bolig er en stor beslutning, og du har brug for den bedste vejledning. Derfor har Amager Bolig specialiseret sig i at møde kunderne i øjenhøjde og finde den rigtige pris fra start.

“Vi går meget op i at møde kunden i øjenhøjde”, siger indehaver Preben Larsen (nummer to fra venstre), her sammen med teamet i Dragør.

Af Pia Melander Guilbert

Seriøsitet, ærlighed og god service. Det er opskriften på succes hos Amager Bolig, der ifølge indehaver Preben Larsen har Dragørs bedste beliggenhed, lige på hjørnet af Strandlinien og Strandgade. Her stopper folk naturlig op og kigger på boligerne i vinduet, når de alligevel er ude at gå tur på havnen.

Amager Bolig med Dragørs bedste beliggenhed, lige på hjørnet af Strandlinien og Strandgade i Dragør, konstaterer Preben Larsen. “Her stopper folk naturlig op og kigger på boligerne i vinduet, når de alligevel er ude at gå tur på havnen”.

Hos Amager Bolig møder du ikke den oversmarte ejendomsmægler, der taler dig efter munden, laver en høj vurdering og straks lægger champagnen på køl. For så at måtte gå ned i pris, når der efter tre uger ikke har været en eneste fremvisning.

“Vi går meget op i at møde kunden i øjenhøjde. Samtidig følger vi ejendomsmarkedet nøje og sætter tid af til at finde den helt rigtige pris fra start,” understreger Preben Larsen.

Det skaber tillid hele vejen rundt, er hans erfaring.

Fordelen ved ikke at være en kæde

Modsat de fleste andre ejendomsmæglerforretninger er Amager Bolig ikke en del af en kæde.

“Det betyder også, at vores rådgivning og priser ikke er baseret på samarbejde med specifikke forsikringsselskaber eller banker, men udelukkende på kundens behov,” forklarer Preben Larsen, der driver Amager Bolig sammen med sønnen Christian. De er begge registrerede ejendomsmæglere og havde lang erfaring bag sig, inden de i 2008 gik sammen om at åbne Amager Bolig, først med butik på Amagerbrogade og siden 2015 også i Strandgade.

“Vi kender hver en villavej og opgang på Amager,” konstaterer Preben Larsen, der ser det som sin fornemmeste opgave at gøre sine kunder til Amager Boligs ambassadører.

“Når folk har handlet med os én gang, vender de som regel tilbage. Det gør mig stolt,” slutter han.

Amager Bolig formidler køb og salg af andelsboliger, ejerlejligheder, villaer og kolonihavehuse. Firmaet er desuden specialiseret i haveforeningshuse. Læs mere på www.amagerbolig.dk