Dragør skal have ny kommunaldirektør

Dragørs kommunaldirektør Kenneth Kristensen har valgt, at han ikke ønsker at forlænge sin åremålskontrakt, når den udløber til næste årsskifte. Kenneth Kristensen har været kommunaldirektør i Dragør Kommune siden 1. januar 2015.

Portræt af kommunaldirektør Kenneth Kristensen

Borgmester Eik Dahl Bidstrup udtaler: ”Jeg er særdeles glad for samarbejdet med Kenneth Kristensen og er selvfølgelig ærgerlig over at skulle sige farvel til en dygtig direktør. Jeg er dog glad for Kenneths store indsats og ser frem til fortsat samarbejde i 2019.”

Efter en periode med stor udskiftning blandt direktion og chefer blev Kenneth Kristensen i 2015 ansat til at konsolidere og videreudvikle organisationen og kommunens økonomistyring.

”Den opgave er jeg ved at have løst, siger Kenneth Kristensen og fortsætter:

”Jeg er fortsat meget glad for samarbejdet med borgmesteren og hele organisationen, men jeg har lyst til at få en ny opgave i en ny kontekst, når min kontrakt udløber.”

Udmeldingen kommer i forbindelse med, at Dragør Kommune har igangsat en proces for rekruttering af en afløser for Jesper Tangbæk, som efter fire og et halvt år i Dragør fortsætter sin karriere som direktør i Solrød Kommune pr. den 1. februar 2019.

Eik Dahl Bidstrup siger: ”Jeg er meget glad for, at Kenneth spiller med åbne kort og melder ud i så god tid. Det giver os den fornødne tid til at rekruttere den helt rigtige afløser for Kenneth. Jeg ønsker ham alt godt fremover.”

Næste skridt

Økonomiudvalget vil i løbet af sensommeren planlægge en proces for rekruttering af ny kommunaldirektør og vil sammen med Kenneth Kristensen sørge for en sikker og rolig overlevering af opgaver.

Kenneth Kristensen varetager sine nuværende opgaver på uændret vis til udgangen af året.

Seneste artikler

 

Fik du læst?