Ugens Bolig: Første række til Øresund i Dragør

Ugens Bolig præsenteres af Amager Bolig: Med suveræn beliggenhed på Dragørs sydstrand og med direkte udsigt over kystlandskabets natur og ikke mindst Øresund, ligger denne charmerende murermestervilla.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside.

Ejendommen er ideel til den lille børnefamilie, der ønsker at bo tæt på den gamle bydel men samtidig have lys og luft omkring sig samt tilmed ligge i første række til vandet. For Dragørs beboere er sydstranden, et sted at blive blæst igennem efter en travl dag eller bare gå en tur og nyde udsigten. Man kan også bade fra sydstranden, hvor der er sandbund og frisk badevand.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside.

Her er tale om en rødstensejendom med tilhørende carport og dejlig stor grund på 720 kvm. Man træder ind i entreen med trappeløb til 1 sal og adgang til henholdsvis, bryggers og et disponibelt rum som evt. kan inddrages som værelse samt ældre køkken. Der mulighed for at lave et stort køkken / alrum ved at indrage den tilstødende spisestue i køkkenet.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside.

Husets stue ligger mod den sydvendte have og har et kæmpe vinduesparti der giver et panorama-udsyn til både haven og sydstranden.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside.

Går vi på 1. sal, finder vi 2 regulære værelser med indbyggede skabe samt et inddraget og udnyttet loftareal som også bruges som værelse (dog ikke godkendt til beboelse). På 1. salen findes idag husets badeværelse opført i tidsløse lyse klinker og med brus.

Ejendommen trænger til nogen istandsættelse og henvender sig derfor til køberen der ønsker at sætte sit eget præg på en kommende bolig.

For fremvisning eller yderligere spørgsmål, kontakt venligt Christian Larsen fra Amager Bolig.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?