6 millioner kroner venter på en heldig lottokøber i Dragør

Går du rundt med en lottokupon i lommen fra trækningen i lørdags så er det måske værd lige at tjekke den. Kiosken i Sydstrands Centret i Dragør efterlyser den heldige kartoffel som kan indløse gevinsten på 6 millioner gode danske kroner.

Det er Sydstrands Centret på Krudttårnsvej som efterlyser den heldige vinder på sin Facebook side i dag.

Lottokuponen er købt i kiosken til trækningen lørdag den 19. januar. Så har du ikke tjekket din kupon så kig lige efter en ekstra gang. Måske venter der dig en præmie som kan forandre en kold januardag.

 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?